Aktywne Wpisy
mirkowyzwania +104
Nadszedł czas na podjęcie nowych, szalonych wyzwań! Po roku przerwy wracamy i rozpoczynamy jesienną edycję #mirkowyzwanie!
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Grash-Varrag-Arushat +357
Dziewczyna mojego ziomka go zdradziła i wysłała mu coś takiego XDD
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #p0lka #tinder
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #p0lka #tinder
#koronawirus #kwarantanna
Pierwsze dostałem nie z moim peselem i datą urodzin.
Zadzwoniłem że złe dane.
Przysłali drugie poprawione. Pesel ok. Zła data urodzin miesiąc zamieniony z dniem.
Zadzwoniłem że złe dane.
Przysłali trzecie poprawione. Pesel ok. Data urodzin ok. Ale w uzasadnieniu dlaczego poprawiali, napisali zły rok urodzenia.
Olałem już sprawę i czwarty raz nie dzwoniłem, bo pracodawca sam z sanepidu zdobył co
https://cez.gov.pl/aktualnosci/szczegoly/informacja-o-kwarantannie-lub-izolacji-na-internetowym-koncie-pacjenta/
Sanepid napisał maila do dyrektora, aby ten podał dane rodziców i w tej wiadomości, było napisane, że rodzice i dzieci zostają objęci sześciodniową kwarantanną. Ogólnie wiem, że nikt nic nie ogarnia i specjalnie nie panikuję :)
A ja mam od razu:
IMIĘ NAZWISKO... witaj na Internetowym Koncie Pacjenta