Aktywne Wpisy
Metodzik +132
KorwinizacjaPrzelyku +121
Pamiętajcie że jak jesteście w dołku psychicznym to po prostu porozmawiajcie z dziewczyną albo żoną i poproście żeby was wspierała. Nie ma się czego wstydzić, na pewno wam nie odmówi. Wyjście z depresji jest naprawdę proste i każdy psychiatra wam powie, że najważniejsze jest wsparcie najbliższych.
#przegryw #depresja
#przegryw #depresja
Konfederaci to najgorsze szkodniki jakie istnieją w Polskiej polityce, don't change my mind.
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #neuropa
#koronawirus #konfederacja #szury
Widać twardziela z netu spotkałem... chojrak w necie, piz** w świecie. Jak chcesz sprawdzić swoją TWARDOŚĆ odwiedź najbliższy szpital zakaźny (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Tak, do szpitala ciebie wpuszczą, ale już na oddziały zamknięte to nie. Zacznij mózgu używać.
@deusvult_: czy ty używasz foli aluminiowej jako maski na twarz ?
@Adam_Malysz: Śmiertelność tego wirusa wynosi około 0,2% ( wg WHO 0,23% ) na chwilę obecną, a nie 4% XD
P.S. przeciążenie 'słuzby zdowia' w PL jest od Marca i zaczęło się po setnym wykrytym przypadku - i od tego czasu trwa nieustannie do tej pory
@Adam_Malysz: a co ma #!$%@? skierowanie do specjalisty (który przyjmuje w przychodni albo swoim gabinecie) z przepełnieniem szpitala?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@QQuett2: czy mamy przez to rozumieć, że podzielasz poglądy pana Brauna, że tak drastyczne obostrzenia nie powinny mieć miejsca?
@Adam_Malysz: nie na oddziałach ratujących życie? Miałem niestety znajomego który zmarł na covid w zeszły weekend bo nie było dla niego miejsca w szpitalu w Poznaniu. Zawsze był tłok na oddziałach wykonujących planowe zabiegi, nie ratunkowych.
Wladze Szwecji wydaly szereg zalecen, takich samych jak w calej Europie. Niewprowadzono tam lockdownu jedynie dlatego ze spoleczenstwo stosowalo sie do tych zalecen pomimo braku takiego nakazu (odwrotnie co do Polakow)
Pomimo tego wladze Szwecji przeglosowaly mozliwosc wprowadzenia lockdownu (legalnego, bo to nie taki batustan jak Polska) z dnia na dzien! Wszystko to gdyby
Przewidywalni i nudni
https://www.wykop.pl/wpis/52832969/szpitale-przepelnione-brakuje-personelu-medycy-pra/
Ta książka ukazuje same kłamstwa ty mój szurku.
https://www.lekarzdawidciemiega.pl/falszywa-pandemia
@deusvult_: czy Ty na serio bronisz Braunowskich bzdur?
OP idealnie w mojej opinii opisał stan przed pandemią
poddaję w wątpliwość zasadność obostrzeń, skoro wakacje pokazały, że nic one nie dają, a przyczyną wzrostu jest okres jesienno-zimowy
/cytat za książką/
Fakty są takie, że nie masz pojęcia, o czym piszesz...
A pojęcie to mam, więc uważaj.
I znowu bzdura - IFR to szacunki, nad którymi pracują specjaliści i obecnie, po