Aktywne Wpisy
xena_x +7
Chciałabym mieć mężczyznę przyjaciela ale w tych czasach to chyba niemożliwe. Za każdym razem jak ujawniam moje preferencje oraz to jak widziałabym mój wymarzony związek ludzie odpowiadają mi żebym przygotowała się na samotność, bo nie nadaję się do związku i żebym udała się do terapeuty. Co więcej kobiety tak mówią, że jak nie chce uprawiać seksu z mężczyzną, to po co w ogóle mi związek? Jakbym była jakimś pudłem którego funkcją jest
mati1990 +39
ciekawe ilu jest jak ja w tą majówkę, ni kropli browara ani innego alko ( ͡º ͜ʖ͡º)
#alkohol #alkoholizm #pijzwykopem
#alkohol #alkoholizm #pijzwykopem
Właśnie przed chwilą odebrałam klucze do swojego mieszkania! (。◕‿‿◕。)
Wymarzonego, wyśnionego, idealnego...
Totalnie odpowiedniego dla mnie - idealnego powierzchnią, w cudownym miejscu... ahhh nawet nie wiem co napisać, jestem tak wzruszona :)
Siedzę na tej betonowej podłodze i ocieram łzy szczęścia ʕ•ᴥ•ʔ
Teraz przede mną mega dużo pracy - całe wykończenie, stres z tym związany, wydatki... ale wiecie co? Jestem gotowa, dam sobie radę! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Życzę Wam wszystkim, aby dzisiejszy dzień był dla Was tak samo wspaniały jak dla mnie! :)
(。◕‿‿◕。) (。◕‿‿◕。) (。◕‿‿◕。)
#rozowepaski #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #budujzwykopem #remontujzwykopem #chwalesie
Dziękuję i Tobie rownież powodzenia! i dużo cierpliwości - przyda nam się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Meble na zamówienie jak szafy to masakra, znaleźć wykonawcę z którym w ogóle jest jakiś ludzki kontakt to już jest wyczyn.
@espu: i w dupe będziesz mógł je sobie wsadzić, bo niby gdzie indziej je wsadzisz? :p
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@kwiati: przed chwilą pisałaś że cieszą cię małe rzeczy...
Szczerze życzę Ci odpowiednich sąsiadów. Też myślałem, że znalazłem swoje miejsce na ziemi, sporo pracy i wyrzeczeń mnie ono kosztowało. A tutaj klops, bo mam tak #!$%@? i głośnych sąsiadów, że po dwóch latach mieszkania chodzi mi po głowie sprzedaż. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@mit-nick: o nie, masz mnie! ( ͡° ͜ʖ ͡°)