Aktywne Wpisy
Byłem na rozmowie o pracę teraz i wszystko fajnie, praca na jedną zmianę przy rozkręcaniu pojazdów na złomowisku, dojazd całkiem blisko bo w 40 minut rowerem dojadę. Na duży plus że umowa o pracę a nie zlecenia jak wszędzie w januszeksach xd
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
WielkiNos +410
Uważasz, że pies nie ma prawa atakować człowieka w mieście? Że dziecko ma prawo się czuć na ulicy bezpiecznie jak biega i macha rękami?
Okazuje się, że będąc psiarzem można mieć inne zdanie na temat tak oczywistych rzeczy.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta
Okazuje się, że będąc psiarzem można mieć inne zdanie na temat tak oczywistych rzeczy.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta
Pojeździjcie sobie po wiochach i poobserwujcie - przecież ten kontrast jest tak wyraźny jak postępująca łysina dudeła: wielki kościół, w środku kiczowate, ale bogato zdobione rzeźby i witraże, obok tego równie duża plebania, często nawet wyższa od samego kościoła bez uwzględnienia wieży, na wjeździe czyściutki nowy samochód z salonu (drugi pewnie w garażu), wokół piękny i zadbany ogród (oczywiście ogrodzony wysokim płotem, żeby nikt się nie pałętał).
To wszystko otoczone jest rozpadającymi się chałupami pamiętającymi PRL (a może nawet Niemca), często jeszcze pokrytymi eternitem, ogrodzonymi dawno przegniłymi i przewróconymi przez wiatr sztachetami... ogólnie obraz nędzy i rozpaczy.
#polska #religia #katolicyzm #bekazkatoli #bekazprawakow #ateizm
Zadbane i odszykowane na glanc a i maszyny jakie możesz zobaczyć przyprawiają ceną o zawrót głowy.
@throwaway2137 nie wyszło ci, takie posty trzeba umieć robić, nie bedzie gorących i głownej.
@throwaway2137:
Pojeździłem, mieszkałem (tylko rok) - fałsz.
100x lepsze to niż gnieżdżenie się w blokowisku - jeżeli chodzi o wygodę mieszkania, praca itd. to inne kwestie.