Aktywne Wpisy
wiskey +37
#programowanie #it #praca
Pracuje w IT i jestem wypalona zawodowo. Trafilam do pracy gdzie pracowali sami chlopi. Rozsylali sobie memy na firmowym czacie ze baby w IT niczego nie potrafia. Np. Ten mem kobiety która nie potrafi trzymać lutownicy.
Trafilam na juniora do pewnej firmy
Niczego sie nie nauczylam bo kolesie podchodzili do mnie jak do jeza - baba nic nie potrafill. Jak cos mi tlumaczyli to nie wdawali sie w szczegoly
Pracuje w IT i jestem wypalona zawodowo. Trafilam do pracy gdzie pracowali sami chlopi. Rozsylali sobie memy na firmowym czacie ze baby w IT niczego nie potrafia. Np. Ten mem kobiety która nie potrafi trzymać lutownicy.
Trafilam na juniora do pewnej firmy
Niczego sie nie nauczylam bo kolesie podchodzili do mnie jak do jeza - baba nic nie potrafill. Jak cos mi tlumaczyli to nie wdawali sie w szczegoly

prismo +353
Zauważyliście, że jak jadąc autem przepuścicie na przejściu dla pieszych chłopa to w 60-70% przypadków Wam podziękuje skinieniem głową czy machnięciem ręką, a gdy jest to kobita to w ~70% nie będzie żadnej reakcji? xD
#p0lka #takaprawda
#p0lka #takaprawda

nie jestem pandemiosceptykiem - uważam, że Covid-19 to realna choroba, SARS-cov-19 to realny wirus, uważam obowiązek noszenia maseczek za zbędny (nie dają one realnej ochrony, niosą zagrożenie dla higieny i zdrowia), a wszystkie działania mające na celu zapobiegnięcie pandemii doprowadzą do większej ilości tragedii niż doprowadziłoby rozsądne zarządzanie kryzysem. Śmiertelność, którą niosą za sobą powikłania Covid-19 jest niewystarczająco wysoka żeby usprawiedliwiała taką panikę.
Nie da się zaklasyfikować większości osób do jednej z dwóch wymienionych przez Ciebie grup. Równie dobrze mógłbyś napisać:
* jestem pandemiosceptykiem - uważam, że rząd wymyślił pandemię żeby wszczepić nam czipy 5g sączące nam do krwi DNA reptilian
* nie jestem pandemiosceptykiem - gdyby rząd kazał mi chodzić z korkiem w dupie bo to chroni przed zakażeniem, to kupiłbym największy dostępny i jęczał z rozkoszy
#koronawirus