Wpis z mikrobloga

Wykopie odpowiedz mi na pytanie:

Z którą opinią na temat koronawirusa zgadzasz się najbardziej?

1) wirus jest poważnym zagrożeniem dla ludzi
2) wirus jest umiarkowanym grożeniem dla ludzi
3) wirus nie stanowi zagrożenia dla ludzi lub nie ma żadnego wirusa - jest to wymysł polityków/mediów/firm farmaceutycznych/Bila Gatesa

Ankieta jeszcze raz, bo we wcześniejszym wpisie trochę z**** i zamieszałem niepotrzebnie z maseczkami i zachowaniem.

TO NIE JEST ANKIETA DOTYCZĄCA SKUTKÓW GOSPODARCZYCH PANDEMII oraz obostrzeń**

Wołam osoby, które plusowały odpowiedzi w pytaniu sprzed 30 minut.

#koronawirus #ankietymg78
MG78 - Wykopie odpowiedz mi na pytanie:

Z którą opinią na temat koronawirusa zgadz...

źródło: comment_1602676168YX6fQY6YtrFpchmG5NUTQO.jpg

Pobierz
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MG78 Nie bardzo chciał współpracować i obawiałem się że mogą go zapuszkować na 48h za utrudnianie.
Na szczęście Policjant przyjął moje wyjaśnienie i wszystko się skończyło dobrze.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MG78: imo wirus jest na tyle groźny na ile skuteczne są działania przywódców i społeczeństwa. Jak ludzie mają w p-----e nakazy sanitarne, dezynfekcję i maseczki, a rząd zamiast na poprawie jakości służby zdrowia i tworzenie rozwiązań wspierających walkę z pandemia skupia się na lgbt,wojenkach z opozycja i robieniem wałów to zarażenia rosną, obostrzenia zostają na dłużej, służba zdrowia nie wyrabia, ludzie cierpią i tracą pieniądze.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@MG78: Koronawirus z globalnego punktu widzenia jest dla planety korzystny. Przerzedzi się populacja najbardziej zaborczego i niszczycielskiego gatunku za ziemi, głownie z jednostek, słabych, schorowanych i starych. Pula genowa się odświeży, a Ci którzy pozostaną, pozbawieni ciężaru utrzymywania niesamodzielnych jednostek, będą mogli się skupić na naprawie szkód jakie poczyniły poprzednie pokolenia ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°
  • Odpowiedz
3) wirus nie stanowi zagrożenia dla ludzi lub nie ma żadnego wirusa - jest to wymysł polityków/mediów/firm farmaceutycznych/Bila Gatesa

@MG78: Kiepsko zaprojektowałeś ankietę, a to przez sam fakt, że nie ma opcji "nie stanowi zagrożenia". Można wierzyć w wirusa i go zupełnie się nie obawiać.
  • Odpowiedz
@MG78:
To wirus, którego stopień zagrożenia zależy od mobilizacji społeczeństwa. Paradoksalnie - im poważniej go potraktujemy, tym mniejsze zagrożenie stanowi.
  • Odpowiedz