Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Ytarka +25
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

1) wirus jest poważnym zagrożeniem dla ludzi
2) wirus jest umiarkowanym grożeniem dla ludzi
3) wirus nie stanowi zagrożenia dla ludzi lub nie ma żadnego wirusa - jest to wymysł polityków/mediów/firm farmaceutycznych/Bila Gatesa
Ankieta jeszcze raz, bo we wcześniejszym wpisie trochę z**** i zamieszałem niepotrzebnie z maseczkami i zachowaniem.
TO NIE JEST ANKIETA DOTYCZĄCA SKUTKÓW GOSPODARCZYCH PANDEMII oraz obostrzeń**
Wołam osoby, które plusowały odpowiedzi w pytaniu sprzed 30 minut.
#koronawirus #ankietymg78
źródło: comment_1602676168YX6fQY6YtrFpchmG5NUTQO.jpg
PobierzNa szczęście Policjant przyjął moje wyjaśnienie i wszystko się skończyło dobrze.
Tak jak w tym wpisie https://www.wykop.pl/wpis/52567437/od-marca-zadaje-wam-co-jakis-czas-to-samo-pytanie-/
Komentarz usunięty przez autora
@MG78: Kiepsko zaprojektowałeś ankietę, a to przez sam fakt, że nie ma opcji "nie stanowi zagrożenia". Można wierzyć w wirusa i go zupełnie się nie obawiać.
@elLimon: sztywniutko, prawidłowo.
To wirus, którego stopień zagrożenia zależy od mobilizacji społeczeństwa. Paradoksalnie - im poważniej go potraktujemy, tym mniejsze zagrożenie stanowi.