Wpis z mikrobloga

Mirki szukam jakiegoś tv w przedziale 2-3 tysiace. Celuje w coś co ma 50-55 cali. Ogónie to chyba tylko do Netflixa i Youtuba. Byłem w sklepie i babka mi powiedziała że to są opcje dla mnie:
- Sony KD-49XH8096
- LG 55NANO816NA
- Philips 50PUS8535/12

Ktoś coś poleci albo odradzi?

#tv #netflix #elektronika #telewizory
  • 20
@mohawk: Tak dla pilota. Mialem PHILIPSA ambilight z Androidem. Pilot QWERTY. A gówno jakich mało.
Nie wspomniałem. Zawieszalo się to, a pilot żył własnym życiem.
@Qql3l3: Inteligentne telewizory mogą podsłuchiwać prywatne rozmowy użytkowników. Takie ostrzeżenie przedstawiła swoim klientom firma Samsung. Koreański gigant podkreśla, że telewizory mogą słuchać rozmów tych, którzy chcą kontrolować urządzenie poleceniami głosowymi.9 lut 2015
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Bogdan191: a ja polecam philipsa. Czysty android, pilot z klawiaturką qwerty, ale w sumie częściej niż się pisze wystarczy pogadać z pilotem no i ambilight, coś co serio robi robotę, uwielbiam to i nie wyobrażam sobie już tv bez tego bajeru. Korzystam z 3 takich tv i żaden się nie zawiesza i nie robi żadnych problemów.
@krzysssss: Co? A to że oglądanie TV na zwykłej DVBT wiąże się z odpaleniem aplikacji do tego przeznaczonej. Tak samo jak używanie HDMI. Gdy coś się zawiesi to nie pooglądasz nic. Tylko hard reset. Jak wspomniałem wcześniej. Miałem takiego philipsa. Nawet za darmo bym go nie wziął. Rodzice mieli takiego samego i też był mega badziewny. Nie ma się co doszukiwać wadliwego tylko jednego egzemplarza, cała partia to był shit. Philips
@krzysssss: Ja nagrywałem filmy z kaprysów tego telewizora. Oni wymienili mi wszystko w tym telewizorze. Próbowali zwalić na to że zbyt szybko dokonuje operacji pilotem. Grając na konsoli poprzez HDMI i przełączając na DVBT.