Wpis z mikrobloga

Witam, mam problem z aplikacją wykop na IPhone. To znaczy, może to tak ma działać, a ja jako dosyć krótki użytkownik tej marki tego nie wiem :)
Otóż jak wchodzę w znalezisko i klikam tytuł, żeby otworzyła się strona znaleziska - w miejscu jakim wskazałam strzałką na zdjęciu - nic się nie dzieje. Próbowałam klikać w zdjęcie, przesuwać choć nic tam się nie przesuwa - nic się nie dzieje. Jedynie mogę wejść w opcję udostępnij i jest tam opcja „Otwórz w Safari”. Do tej pory korzystałam z samsunga i po kliknięciu w tytuł, otwierała się strona lub wpis. Dodam, że odinstalowywałam aplikację. Na wszystko, poza powiadomieniami aplikacja wykop ma przyzwolenie w ustawieniach. Będę wdzięczna, za wszelkie info :) Pozdrawiam
#iphone #ios #wykop #tylkonocny #aplikacje #kiciochpyta
tulinka_kat - Witam, mam problem z aplikacją wykop na IPhone. To znaczy, może to tak ...

źródło: comment_1602670073YPVL6dBAoYB8Yw7FNvOf2w.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RoastieRoast: Zaczęłam wykop przeglądać od apki i gdy chciałam zajrzeć np. w pracy na stronę wykop, to ciężko szło tam cokolwiek przeglądać. Mało intuicyjna. Już wolę zostać przy tym sposobie jaki opisałam, aczkolwiek zastanawiało mnie po prostu czy tu bug, czy może ja coś źle robię ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz