Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +1400
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
kishibashi +97
Co za p------a akcja. Dziewczyna mnie obudziła, że jakaś kobieta przeraźliwie krzyczy pomocy na ulicy, wybiegłem z domu w samych spodenkach, boso xd i... to j----e pijane karynisko broniło się przed wracaniem do domu tak że obudziło kilka ulic xd
Otóż jak wchodzę w znalezisko i klikam tytuł, żeby otworzyła się strona znaleziska - w miejscu jakim wskazałam strzałką na zdjęciu - nic się nie dzieje. Próbowałam klikać w zdjęcie, przesuwać choć nic tam się nie przesuwa - nic się nie dzieje. Jedynie mogę wejść w opcję udostępnij i jest tam opcja „Otwórz w Safari”. Do tej pory korzystałam z samsunga i po kliknięciu w tytuł, otwierała się strona lub wpis. Dodam, że odinstalowywałam aplikację. Na wszystko, poza powiadomieniami aplikacja wykop ma przyzwolenie w ustawieniach. Będę wdzięczna, za wszelkie info :) Pozdrawiam
#iphone #ios #wykop #tylkonocny #aplikacje #kiciochpyta