Wpis z mikrobloga

• 5
@IgorM: Aha, a na przyszłość zawiadomienia też nie przyjmuj. Niech przysyłają pocztą i odbierz dopiero drugie awizo. Zrób wszystko, żeby kupić sobie czas na research, prawnika, a tym deklom dołożyć jeszcze trochę pracy, bo ewidentnie mają jej zbyt mało :)
  • Odpowiedz
ale będzie zdziwienie jak sąd przyklepie i się okaże że te wszystkie informacje że każdy sąd umorzy to fejk

@Chuseok: wątpię. W zależności od wytrwałości SM/wykopka, moze dojść do SN i dalej...
  • Odpowiedz
@blackmilk: No i kolejny idiota co nawet nie wie jak takie sprawy wyglądają. Jedyny efekt będzie taki, że mu za 3 miechy przyjdzie pismo i tyle. Nigdzie nie będzie chodził i nie tracił czasu. 5 minut poczekał na wypisanie mandat i tyle. Bydło widzę jednak nie tylko słucha każdego idiotyzmu rządu ale jeszcze jest za głupie by ogarnąć jak wyglądają takie sprawy ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Dutch: Raczej nie zarobi bo na rozprawie przedwstępnej chyba strony nawet udziału nie biorą. A szkoda, bo gdyby się dało to by się dało kumplowi pełnomocnictwo do podpisania i 50/50 można się dzielić pieniędzmi od skarbu państwa. Aż by się chciało wołać policjantów by próbowali wystawiać te mandaty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@IgorM: A ja trzymam kciuki. Nie wiem skąd wśród ludzi ten pęd do skrajności. Nie odrzucam maseczek i nie mam problemu żeby je nosić w sklepie czy miejscach gdzie spotykam ludzi. Ale litości, idę sam ulica o 22 i mogę dostać mandat za jej brak. Tu nie ma rozsądku, politycy znowu zrobili bubla który nawet nie jest legalny a jedyny skutek jaki już widzimy to buntowanie się ludzi :)

Jeżeli
  • Odpowiedz