Aktywne Wpisy

FejsFak +30
Wymieniłem ten modulik VCD przez który były błędy na magistrali CAN ale nic to nie dało, auto dalej nie chce zapalić :(
Podpinam żarówkę 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas kręcenia czyli ECU nie daje napięcia na wtryski. Już zaczyna mi brakować pomysłów co może być nie tak. Jak się okaże, że to jakiś bezpiecznik albo przekaźnik (niby wszystko sprawdzałem i jest git) to będę się śmiał z siebie cały
Podpinam żarówkę 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas kręcenia czyli ECU nie daje napięcia na wtryski. Już zaczyna mi brakować pomysłów co może być nie tak. Jak się okaże, że to jakiś bezpiecznik albo przekaźnik (niby wszystko sprawdzałem i jest git) to będę się śmiał z siebie cały

źródło: IMG_20250215_142321_597
Pobierz
Hunchbacked +287
"Tyska policja poinformowała w sobotę, że odnalazła się 16-letnia Sylwia, której poszukiwano od 8 lutego. Dziewczyna jest cała i zdrowa."
uf, wykopki na szczęście cała i zdrowa, więc do do zobaczenia przy trzecim zaginięciu!
#p0lka
https://www.rmf24.pl/regiony/slaskie/news-odnalazla-sie-zaginiona-16-latka-z-tychow,nId,7912182
uf, wykopki na szczęście cała i zdrowa, więc do do zobaczenia przy trzecim zaginięciu!
#p0lka
https://www.rmf24.pl/regiony/slaskie/news-odnalazla-sie-zaginiona-16-latka-z-tychow,nId,7912182

źródło: 5e42af3c3a901b7ab4a8a9c3c66a3bd84831b4a3b5d9135cb9a711858c4f5d1e
Pobierz
On się oburzył i mówi, że nie mam dla niego szacunku, ja mu powodzialem, że mam taki sam jak on do mnie, coś zaczął mi gadać, że na szacunek trzeba sobie zasłużyć, to mu odpowiedziałem by się starał to kiedyś może na mój zasłuży.
Po 5 minutach od tej rozmowy wysłali mnie do domu, ciule jedne.
#pracbaza
Swoją drogą on tam nadal gnębi ludzi. Mam wrażenie, że niektórzy lubią być traktowani w pracy jak śmieci. Korpo jest złe ale małe firmy o rodzinnej atmosferze, w których czas
@Karacol: powinieneś im dziękować a nie mieć pretensje
praca biurowa > g---o > kołchoz na Syberii > januszex
Konieczność obcowania z prymitywami to najgorsza czesc robolskiej pracy u janusza
@lewoprawo: przecież Janusz ten lekcji nie przyjął, dla niego młody obraził majestat wielkiego pana majstra, co od 20 lat wykonuje w kołchozie jedna czynność i któremu należy się bezwzględny szacunek xd
Aż przypomniały mi się sytuację z pracy w januszeksie 10 lat temu. Małpijne mechanizmy stale działają.