Wpis z mikrobloga

Marzy mi się taki skrypt do tagu, który pokazywałby spis wątków, potrafił segregować po plusach, automatycznie ukrywał wpisy brainletów piszących, że woda toaletowa to nie perfumy, blokowałby frazy cipkomagnes i perfuma, pytania czy Notino jest legit, teorie, że tester jest mocniejszy i blokował te same pytania zadawane kilkukrotnie w ciągu godziny. Ech...

#perfumy
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dictionaryman: żarty żartami ale nie o zamordyzm i strach przed pisaniem tutaj chodzi. Internetowo wychowałem się w czasach for tematycznych, gdzie panował jakiś porządek i kultura. Zawsze można było liczyć na kogoś, kto potrafił doradzić w danym temacie i robił to z pasji. Obecnie tag wygląda jak sklep monopolowy położony przy budowie osiedla. Daj mi to, bo nie będę marnował swojego czasu, żeby zrobić to sam, skoro mogę marnować twój.
  • Odpowiedz
Ale ten tag p--------e w końcu. Zbyt duży tu szum żeby zostawić was w spokoju i nie kręcić z was beki. Jeszcze za wcześnie na to ale zapamiętajcie te słowa.

Marek Aureliusz
  • Odpowiedz
@Warzywo: nie ma nic złego w pytaniu i szukaniu odpowiedzi, bo nikt się nie urodził z pakietem danych w głowie. Piętnuję lenistwo, roszczeniowość, ignorancję i zidiocenie.
  • Odpowiedz