Aktywne Wpisy
FLAC +20
#ukraina #rosja #wojna #ruskapropaganda #ukrainskapropaganda
Zapewne zauważyliście tutaj albo wśród znajomych pewien trend. Ci którzy byli najgorętszymi wyznawcami covida, cieszyli się na lockdowny, zabieranie wolności, najgłośniej postululowali obowiązki szczepień i zamykanie ludzi którzy się sprzeciwiają - teraz oni są najbardziej proukraińscy, tak samo zaślepieni jak w czasie covida. Nie przeszkadza im nic, nie przeszkadza im to że PIS dogadał sie z władzami ukraińskimi na trucie polaków, na brak wykorzystania okazji do rozliczenia
Zapewne zauważyliście tutaj albo wśród znajomych pewien trend. Ci którzy byli najgorętszymi wyznawcami covida, cieszyli się na lockdowny, zabieranie wolności, najgłośniej postululowali obowiązki szczepień i zamykanie ludzi którzy się sprzeciwiają - teraz oni są najbardziej proukraińscy, tak samo zaślepieni jak w czasie covida. Nie przeszkadza im nic, nie przeszkadza im to że PIS dogadał sie z władzami ukraińskimi na trucie polaków, na brak wykorzystania okazji do rozliczenia
rzezbiarka +12
Kurczę, nie umiem w życie chyba. Doradźcie mi proszę co zrobić, bo rok temu kupiłam sobie mieszkanie. Dwupokojowe w domkach szeregowych. Identycznych jak na zdjęciu poniżej (zdjęcie z neta dla przykładu).
Cena była bardzo dobra, bo nie całe 170 tysięcy. Z tyłu domu jest typowo angielski ogródek, Jakieś 30 metrów kwadratowych.
Mieszkanie jeszcze remontuje, została mi w sumie łazienka. Wszystko spoko, ale ja nie czuje się w tym miejscu dobrze.
Nie mam
Cena była bardzo dobra, bo nie całe 170 tysięcy. Z tyłu domu jest typowo angielski ogródek, Jakieś 30 metrów kwadratowych.
Mieszkanie jeszcze remontuje, została mi w sumie łazienka. Wszystko spoko, ale ja nie czuje się w tym miejscu dobrze.
Nie mam
Kiedy rolnicy blokują drogi? BRAWO, BRAWO SUPER DOBRZE
Kiedy jacyś aktywiści piszą na elewacji budynku imiona dzieci które zostały doprowadzone do samobójstwa przez homofobię, albo kiedy kładą flagi LGBT na pomniki. To grrrr, możecie sobie protestować, ale własności publicznej to nie niszczcie gnoje.
Kiedy rolnicy wylewają gnojówkę na ulicę i niszczą publiczne drogi? BRAWO, BRAWO SUPER DOBRZE
HA TFU, #konfederacja to najbardziej zakłamana partia w sejmie, co za banda hipokrytów, już nawet pisowcy mają więcej honoru.
#neuropa #bekazprawakow
Komentarz usunięty przez autora
"Nie można pozwalać na to, by jakaś grupa szantażowała całą Polskę, jak niedawno górnicy, którzy zażądali po 50 tys. zł. Dlaczego dano im te pieniądze? Bo mieli kilofy? To był taki sam rabunek, jak włamanie do mieszkania. Kazałbym strzelać do takich rabusiów. Bez cienia wahania”.
Brawo Konferencja! Kolejny lewak przegryw pisze posty na stronie ze śmiesznymi obrazkami a jego Biedroń z 3% poparcia xD
@tomasz-terlecki: No wlasnie #!$%@? nie, niech #!$%@?ą krowy doić
Komentarz usunięty przez autora
Ja nic nie mówię ani o jednych ani o drugich. Protesty są słuszne, chociaż ci od lgbt maja dużo słabsze dowody.
Ale dla gówniarzy najważniejsze są sprawy LPGT+ i #!$%@? tęczowe flagi, 90% społeczeństwa ma to w dupie, ale cała neuropka mysli że są pępkiem świata
@tomasz-terlecki: żadna formacja nie może mieć go więcej skoro obydwie go nie posiadają
Czemu nie pójdą na gmachy i urzędy, biura poselskie i sejm?
Ja, czy Wy nie wydymaliśmy rolników tylko PiS.
Co do protestu rolników to racja fajniej by było rozlać gnojówę pod sejmem. Wybrali taką formę trudno ale protestują przeciwko nieracjonalnemu prawu które zostanie uchwalone a skutki tego prawa i rekompensaty my za to zapłacimy plus hodowle bydła mięsnego
@diler_biedy: Jak twój biznes opiera się na cierpieniu innych istot to powinien zostać zniszczony
20 lat rozwijałeś firmę i jedną ustawą rząd likwiduje dorobek Twojego życia i zabiera Ci chleb.
W takich warunkach ciężko prowadzić biznes bo jest to bardzo ryzykowne, dlatego jesteśmy zacofani ekonomicznie.
@diler_biedy: no i jak im powiem to co? oni robio źle to ja też móc robić źle chrum
@diler_biedy: trzeba było 20 lat nie rozwijać firmy opierającej sie na cierpieniu innych istot
Istotą problemu jest to że nie chodzi o dobro zwierząt tylko o pieniądze, a tłum jeszcze będzie przyklaskiwał że ratujo zwierzaczki xD
@diler_biedy: tak tak, najlepiej to stopniowo wygaszać takie przemysły i jeszcze frytki do tego
@diler_biedy: jeśli według ciebie takie przemysły są dobre to się w łeb #!$%@?
@diler_biedy: w którym miejscu konkretnie i dlaczego, temat otwieram ponownie
Komentarz usunięty przez moderatora
Partyjne hybrydy zwiększają zainteresowanie radykałami.