Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Obejrzałem kilka filmów Kuby Midela (Midla) na youtube. Co myślicie o Akademii Bogactwa? Ktoś z Was dołączył i jest już bogaty? A książka? Warto ją kupić?
Może czas porzucić karierę #programista15k i zostać biznesmenem rentierem?
#biznes #bogactwo #nieruchomosci
#przedsiebiorczosc #youtube #lodz
@Waldemar_Wpieldor: Tak, ale skala tego wyludniania przez kilka (5-10?) lat nie będzie jeszcze aż tak ogromna. Największą niewiadomą jest imigracja - z zagranicy (czy przyjadą z powrotem, czy będą chcieli tu zapuścić korzenie, czy przyjadą nowi) i z kraju (tu głównie studenci i być może ludzie z okolicznych wsi i miasteczek). I wejście w tej chwili na rynek łódzkich
@sredni_szu: że co proszę? W latach 2003-2019 ludność Łodzi zmalała o 96 450. Tylko od 2018 do końca 2019 ubyło 5k łodzian! Ludność napływowa również nie rekompensuje odpływu ani wysokiej śmiertelności w mieście. Wg prognoz do 2050 roku ludność Łodzi zmniejszy się do 485 tys.
Na pewno poszerzenie wiedzy nie zaszkodzi. Czy wspomnieni Panowie to źródło warte swojej ceny? Nie wiem.
Czy nieruchy jebna? Pewnie nie ale nie wykluczył bym poważnej stagnacji bo spadające ceny najmu