Aktywne Wpisy
![Twoja_tata](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Twoja_tata_jdGfHIfttm,q60.jpg)
Twoja_tata +234
![Pieskor](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Pieskor_5uL3cYWrXv,q60.jpg)
Pieskor +342
Moja ulobiona piccernia
Capricioza 2018 - 21,50zl
Capricioza 2022 - 32,00zl
Capricioza 2023 - 41,00zl
Capricioza dzisiaj - 52,00zl
Czesc, nie jemy
#inflacja #rynek #pizza #gastronomia
Capricioza 2018 - 21,50zl
Capricioza 2022 - 32,00zl
Capricioza 2023 - 41,00zl
Capricioza dzisiaj - 52,00zl
Czesc, nie jemy
#inflacja #rynek #pizza #gastronomia
Szybkie ciasto 6h TO z Caputo Pizzeria.
Fajny styl, jeszcze się nim pobawię, dając dojrzeć ciastu. I rodzince bardziej smakuje, bo nie jest przypalone :D
#pizza #bojowkapiekarska #gastronomia
źródło: comment_1601837114XNom9gBFzTY7MbI5Rm1Zbi.jpg
PobierzCzasem fermentacji ciasta? Jakbyś opisał różnice byłbym wdzięczny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TypowyXD: temperatura i czas wypieku, dodatek odrobiny tłuszczu do ciasta (żeby nie wysychało), jest bardziej chrupka i mniej wyrośnięta przez to.