Aktywne Wpisy
Clefairy +318
Konfiarskie trolle niech srają tym Wołyniem dalej, a zrobią z tego tematu to samo co z Żołnierzami Wykętymi i Powstańcami Warszawskimi.
Kiedyś wręcz mistyczni bohaterowie i legendy, potem wielkie wałkowanie podczas kampanii wyborczej w 2015, zasranie nimi wszystkiego co się dało (w tym gaci z bazaru) i obecnie jest to wręcz martwy temat do robienia memów.
Nikt tak nie szkodzi Polsce i jej historii jak psycho-prawica.
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #wolyn #wojna #
Kiedyś wręcz mistyczni bohaterowie i legendy, potem wielkie wałkowanie podczas kampanii wyborczej w 2015, zasranie nimi wszystkiego co się dało (w tym gaci z bazaru) i obecnie jest to wręcz martwy temat do robienia memów.
Nikt tak nie szkodzi Polsce i jej historii jak psycho-prawica.
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #wolyn #wojna #
TypowyXD +64
#rower #szosa #kolarstwo #polskiedrogi #prawojazdy #kierowcy
A wy jak tam samochodziarze?
Mały betonowy murek pokonał potężne auta.
UGA Buga co to za linia? Ja tu parkuje tylko na chwile.
Znaki drogowe a coto?
Ja mam wyrok sądu będę was rozjeżdżać pedalarze!
Tak to właśnie jest, silni wobec rowerzystów, słabi wobec małego murku z betonu XDDD
https://rp-online.de/nrw/staedte/moenchengladbach/moenchengladbach-bilder-von-unfaellen-auf-der-hohenzollernstrasse-wegen-neuer-radspur_bid-93547823#0
A wy jak tam samochodziarze?
Mały betonowy murek pokonał potężne auta.
UGA Buga co to za linia? Ja tu parkuje tylko na chwile.
Znaki drogowe a coto?
Ja mam wyrok sądu będę was rozjeżdżać pedalarze!
Tak to właśnie jest, silni wobec rowerzystów, słabi wobec małego murku z betonu XDDD
https://rp-online.de/nrw/staedte/moenchengladbach/moenchengladbach-bilder-von-unfaellen-auf-der-hohenzollernstrasse-wegen-neuer-radspur_bid-93547823#0
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Cena zwyklej gry będzie droższa o 100zł, ale gdy będziemy chcieli w jednym roku kupić np. 8 gier to zrobi się z tego nie mała sumka, czyli 800zł drożej, koło którego nikt nie przejdzie obojętnie.
Tylko nie wciskajcie mi jakiegoś marketingowego szitu typu rozdzielczość 4k czy 8k. Lub wyższe koszta produkcji gier, bo w porównaniu z tym co było 10 lat temu to studia sprzedają zdecydowanie więcej gier i mają z tego kilkukrotnie wyższe przychody, bo liczba graczy posiadająca konsole i kupująca oryginalne gry w przeciągu ostatnich 10 lat zdecydowanie wzrosła. ps3 vs ps4 Do tego dochodzi game pass, na 12 miesięcy za 200zł, żeby można było grać online. Nie licząc mikropłatności w grach.
Sam używam zwykłego monitora fullhd 144hz, którego przez najbliższe 3 lata nie mam zamiaru wymieniać na 4k ograniczone do 60 fps.
#ps5 #konsole #xbox #xboxseriesx #ps4
Budżety gier już teraz idą w dziesiątki milionów więc ¯\_(ツ)_/¯
@Pawci0o: a dlaczego to miałoby mieć cokolwiek do cen gier?
Komentarz usunięty przez autora