Aktywne Wpisy
czehuziom +786
Jak mnie #!$%@? polska policja. Ktoś zrobił włam na FB mojej znajomej. Po pierwszych słowach przywitania się domyśliłem się, że to nie ona. Jak już pojawil się tekst o problemie z wypłatą kasy i czy mogę podać BLIK, od razu wiedziałem co się święci.
Podałem BLIK, żeby sprawdzić gdzie znajduje się oszust.
Przytrzymałem go dosyć długo żeby czekał przy bankomacie.
Międzyczasie zadzwonilem na 112 gdzie przekazano mi info, że to nie oni
Podałem BLIK, żeby sprawdzić gdzie znajduje się oszust.
Przytrzymałem go dosyć długo żeby czekał przy bankomacie.
Międzyczasie zadzwonilem na 112 gdzie przekazano mi info, że to nie oni
Wrrronika +203
Baba ma od niedawna choupa i się cieszy
Fajny jest, taki miękki, ciepły i ma brodę
I czuje się baba jakby nie musiała być cały czas babochluopem [bo świat cienszki] i chce się starać dla niego. Jedyna wada, że dwie godziny pociongiem stąd. Ale ja jestem gotowa się przeprowadzić w razie czego bo i tak mam pracę zdalną.
Yay baba!
Fajny jest, taki miękki, ciepły i ma brodę
I czuje się baba jakby nie musiała być cały czas babochluopem [bo świat cienszki] i chce się starać dla niego. Jedyna wada, że dwie godziny pociongiem stąd. Ale ja jestem gotowa się przeprowadzić w razie czego bo i tak mam pracę zdalną.
Yay baba!
@aIkohoIik: tego już nie mówią, po tym jak wzrosła ilość zgonów to teraz dane nie pasują do tezy
Beka z obu skrajności. Z jednej strony panikarze co siedzą w bunkrach i mają 300 rolek papieru zapasu, z drugiej strony głąby, którym ciężko przestrzegać podstawowych zasad sanitarnych, aby oszczędzić komuś 2 tygodni męczenia się, utraty zdrowia, a w skrajnych przypadkach życia. Nie żyjemy w kraju z dobrą służbą zdrowia, żyjemy w kraju gdzie ledwo ona zipie i czym byłoby nie dołożenie swojej cegiełki, aby zachorowania