Wpis z mikrobloga

#iphone #apple #ios

Zrobiłem sobie skrót do włączania i wyłączania wi fi, żeby nie trzeba było za każdym razem wchodzić w ustawienia, szczególnie przy wyłączaniu.
Wszystko działało, az nagle pojawiła się na skrócie ikonka jak na zdjęciu i od tego czasu nie działa mi ten skrót z pozycji ekranu głównego.

Jak wejdę w skróty normalnie to tam do działa bez problemu. Wie ktoś może z czego to wynika?
bones1909 - #iphone #apple #ios 

Zrobiłem sobie skrót do włączania i wyłączania wi f...

źródło: comment_160171705877hlRPjEklXYMXiuGDZWdY.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@pkrr: To chyba w starszych iphonach. Te z notchem maja od góry. No i właśnie ja nie chce do jutra tylko na stałe i tak działał te skory az pojawiła się ta ikonka.
  • Odpowiedz
@bones1909: ja w 7 mam i od dołu, więc by pasowało. szefie, ale skrót czegoś to zamysł żeby przyśpieszyć coś co często używasz, a tobie nie pasuje wyłączanie co 24h to więc wnioskuje że używasz przycisku rzadziej. nie że się p-----------m tylko rozbudziłeś u mnie rozważania xD
  • Odpowiedz
  • 0
@pkrr: Ja mam wrażenie że to nie wyłącza tak naprawdę wcale wi fi bo sieci i tak pokazuje jak wejdziesz w ustawienia. A ja mam skrót jeszcze do Bluetooth a jego używam często rzadziej niż raz na 24 h
  • Odpowiedz
@bones1909: Ja mam pytanie z innej beczki - jak narysować/zaznaczyć coś na zrzucie ekranu na iOS? Nie mogłem znaleźć odpowiedniej opcji, najlepiej bym poprosił o screena, względnie filmik. Z góry dziękuję :-)
  • Odpowiedz
  • 0
Robisz screena i po lewej w dolnym rogu pojawia ci sie okienko na kilka sekund z tym screenem. Klikasz w nie i potem to już na pewno się połapiesz jak zaznaczyć.
  • Odpowiedz