Wpis z mikrobloga

sprzedam Civica UFO 2.2 icdti w wersji executive (m.in klimatyzacja dwustrefowa automatyczna, podgrzewane fotele kierowcy i pasazera, podgrzewane lusterka boczne, panorama, tempomat, czujnik zmierzchu, czujnik deszczu) 2006 rocznik, pochodzenie polskie, przebieg 220k.

do zrobienia predzej czy pozniej na pewno dwumasa ze sprzeglem, ponadto drobna elektronika (skladanie lusterek bocznych). samochodem jezdze od 2 lat, w tym czasie wymienione plyny, paski, ponadto sprezarka klimatyzacji, zacisk hamulca recznego, tarcze i klocki tyl i przod. 2 komplety felg.

teren #poznan albo #bydgoszcz do odbioru od reki za 12k. #sprzedazsamochodu #samochody #motoryzacja #honda #hondacivic
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@overjoyed coś ty zrobił z tym autem że puszczasz w takiej cenie? Ja 1.8, z rocznika 2007, przebieg 217k też w wypasie i skórze w lipcu za 22k puściłem. Fakt zadbana była ale co nieco trzeba bylo zrobić w niej (jakieś 1.5k).
  • Odpowiedz
@Bucco nie, wyszło po sprzedaży. Sprzegiełko klimatyzacji i jakąś pierdoła z centralnym zamkiem. Łącznie 1,5k 500 zł się dorzuciłem do kosztów.
  • Odpowiedz