Aktywne Wpisy
Gours +399
Ostatni taniec na trumnie tego chłopaka 4 godziny przed ciszą wyborczą w wykonaniu Stanowskiego. Do tego stopnia posunęła się ta hiena, by pomóc KonfedePiSowi w niedzielnych wyborach. Ostry najazd na koalicję rządzącą - ten pajac ustawił się w roli wyroczni i mówi, że politycy i - jak twierdzi - „uśmiechnięta hałastra” mają krew na rękach.
Wyjątkowo obrzydliwe jest też układanie tez. Fakty są proste i trzeba być ostatnim debilem, żeby tego nie
Wyjątkowo obrzydliwe jest też układanie tez. Fakty są proste i trzeba być ostatnim debilem, żeby tego nie
wyscrollowany +367
#ukraina #rosja #konfederacja Pachoły Putina właśnie wysłały tę dziewczynę na ponad 5 lat do gulagu za krytykę inwazji na Ukrainę i powiedzenie prawdy o zbrodni w Buczy. Pięć lat za prawdę i kilka słów. Ale konfiarstwo i tak będzie klaskać uszami, bo JE Władymir to ich wymarzony konserwatywny car, a wolności słowa to nie ma w lewackiej Europie xdddddd
#motocykle #motoryzacja
@papazdachu: Bierz coś na nicasilu.
@papazdachu: Dobra zapomniałem że jest też XT660Z tenere.
Dziwiłem się i myślałem że pomyliłeś nazwy z XTZ600 Tenere.
Jeździłem F650GS Dakar Właściwości terenowe wbrew nazwie są ograniczone. Choć ma koło 21 i większe skoki zawieszeń. Na szutry się nadaje. Podobno bardzo żywotny silnik 140 tys km potrafi zrobić. Bez remontu. Wada to podobno łańcuszek rozrządu. Nisko się siedzi i
Chyba coraz bardziej nastawiam się na tenere. Wydaje się całkiem całkiem, niezły wygląd, egzemplarze z drugiej ręki są spoko doposażone i niezły dźwięk z jednego gara. Skoro w BMW się nisko siedzi to jednak chyba odpada bo będę miał kolana pod brodą
@papazdachu: Nisko w porównaniu do yamahy ttr600 94cm wysokości siodła.
Jestem przyzwyczajony do tego że grunt dotykam tylko połową stopy. a na Bmw mam nawet bardzo lekko ugięte kolana podczas postoju ale to daje pewność prowadzenia w terenie dla początkującego.
mam 180cm wzrostu.
Pamiętaj jedno czy weżniesz bmw DAKAR(jeśli już to tylko ten) czy teneere