Aktywne Wpisy

Salido +186
Minął 40. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
164 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
173 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
164 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
173 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-25
Pobierz
bar125 +94
Kiedy kupiłeś kolejne akcje z GPW i odchodzisz od komputera
#gielda
#gielda

Pod filmem masz linki do opracowań z którymi warto się zapoznać antynaukowy baranie xD
Odsyłam do lektury.
Choć raz coś przeczytaj przed postowaniem swoich niedoinformowanych opinii.
@Ordo_Publius: Tak, zostaw lekarzom. A potem gosćiu umiera na raka macicy, bo nikt się nie skapnął, że jest chłopem tylko z wyglądu xd
Ty za lekarza nie wykryjesz, że miał on macicę.
@Darth_Gohan: Skąd masz przeświadczenie o powszechności tego zjawiska? Warto się zastanowić, czy to aby nie wynika z nadmiernej ekspozycji na internetowe newsy/telewizyjne wiadomości. Mimo że wśród znajomych mam całkiem sporo osób LGBT, to jeszcze nie spotkałem osoby transpłciowej/identyfikującej się z inną płcią niż biologiczna. Na wykopie to faktycznie
BTW. Lekarze (tacy prawdziwi, nie po gender studies) mają w dupie LGBT jeśli ktoś powie, że jest facetem to nie będą zaglądać mu w spodnie.
https://www.bbc.com/future/article/20200814-why-our-medical-systems-are-ignoring-transgender-people
Komentarz usunięty przez autora
A jak nie ma passingu i zwyczajnie nie wiesz, to po prostu się spytaj.
Mnie to cieszy, cieszy mnie ich szczęście a jeśli również z nimi są tacy dla których jest to kwestia mody, to w------e. Niczego to nie zmienia