Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ordo_Publius: wszystko jest napisane w opracowaniach które ci wysłałem, wydanych przez instytucje o nieco większym autorytecie (bo nic innego i tak do ciebie nie trafia) niż obu tych panów.

Choć raz coś przeczytaj przed postowaniem swoich niedoinformowanych opinii.
  • Odpowiedz
Pewnie jest. Natomiast ilość tych dystrofii w obecnym społeczeństwie zaczyna przybierać przerażająca skalę. Wręcz niewspółmierną do danych medycznych dostępnych w tym temacie.

@Darth_Gohan: Skąd masz przeświadczenie o powszechności tego zjawiska? Warto się zastanowić, czy to aby nie wynika z nadmiernej ekspozycji na internetowe newsy/telewizyjne wiadomości. Mimo że wśród znajomych mam całkiem sporo osób LGBT, to jeszcze nie spotkałem osoby transpłciowej/identyfikującej się z inną płcią niż biologiczna. Na wykopie to faktycznie
  • Odpowiedz
@Dakkar: nie wiesz tego, ja zaś wiem o dwóch moich znajomych którzy przez przeprowadzkę do większego miasta i pracę w tolerancyjnym środowisku odważyli się zrobić coming out, jednocześnie przyznając że w ich małym mieście rodzinnym mieliby za to piekło

Mnie to cieszy, cieszy mnie ich szczęście a jeśli również z nimi są tacy dla których jest to kwestia mody, to w------e. Niczego to nie zmienia
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kj5: I wcale, ale to wcale nawet w najmniejszym promilu nie ma na to wpływu moda jaka tam panuje xD Jesteś śmieszny.
  • Odpowiedz