Aktywne Wpisy
Shatter +101
Wysoka inflacja, niskie zarobki, upośledzona opieka zdrowotna, brak transportu zbiorowego ze wsi do miast, milion innych problemów
PiS bohatersko daje wszystkim madkom czwartoklasistów po laptoku, za co zapłacimy łącznie 760 milionów złotych
XD
A 500+ to nie miały być dodatkowe pieniądze na dzieci? Przez 10 lat nie dało się odkładać na tego laptopa po 20 zł miesięcznie?
#bekazpisu #patologiazewsi #pis #gorzkiezale #zalesie
PiS bohatersko daje wszystkim madkom czwartoklasistów po laptoku, za co zapłacimy łącznie 760 milionów złotych
XD
A 500+ to nie miały być dodatkowe pieniądze na dzieci? Przez 10 lat nie dało się odkładać na tego laptopa po 20 zł miesięcznie?
#bekazpisu #patologiazewsi #pis #gorzkiezale #zalesie
GacekNiebieski +59
Znalazłem ją po pogodzie, mówiła jak była u niej burza a ja analizowałem mapę burzowa i znalazłem miejscowość w której chodzi do szkoły. Dalej już poszło z górki i znalazłem jej wioskę, wysłałem jej kwiaty na 18 stke za 200 zł płacąc kurierowi żeby sam znalazł numer domu
Głupi #przegryw dobrze ze dojrzałem, ale jestem z siebie dumny
@ThEND_22: co kuhwa? powiedz ze to pasta i nie jesteś debilem
W końcu musieliśmy to skończyć zwłaszcza że wyjechała do Niemczech po szkole. Chociaż nie powiem bo było ciężko, ale teraz się cieszę
Po jakimś czasie masz seks z (uwaga, za kasę tego nie kupisz) uczuciem, emocjami i partnerem/partnerka która nie traktuje człowieka jak sztuki mięsa do obrobienia. Ale żeby dojść do tego etapu trzeba zrozumieć, że w związkach chodzi o coś innego niż tylko spuszczenie się.
Te 500 zł wychodzi przy samym ogarnięcia siebie i placeniu za siebie