Wpis z mikrobloga

@algus: Nie odświeżyło mi odpowiedzi (edytowałeś) ; / Ale tak to wyglądało bo nawet menadżer widział 16GB + sprzętowo zarezerwowane na większości. Ważne że działa.
  • Odpowiedz
@Pawlosek: Zarzz sie przekonamy, ale raczej powinno być git. tylko zrobie reinstalla systemu i mozna istalowac podstawowe programy. moze pobawie sie w oc ramu bo jednak do procka musze sie wstrzymac przez z-----e alto i niekompletne zamowienie bo raczej oc na stocku jest bez sensu. wiem wiem, na fortisie 3 tez nie bedzie rózowo ale moze do tych 4,2 dociągne na logicznych napięciach i niezlej temepraturze
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@algus: Zrób sobie OC i UV przy wyłączonym PBO. Ryzeny 3600 z nowych batchy są w stanie robić 4.3ghz all core @ 1.2v, jak trafisz dobrą sztukę to nawet więcej. Mój z trzeciego tygodnia 2020r. robi 4.3ghz@1.225v na chłodzeniu o wysokości 37mm w mini itx'ie xD
  • Odpowiedz
@kilo_wody_pod_stopa: PBO? No mam praktycznie nówkę z kwietnia tego roku na teksanskim krzemie wiec chyba dobrze powino byc, ale chyba wstrzymam sie dopoki nie dostanę poprawionego zmaiwoenia od z-------o alto (debile wyslali mi niekompletnego fortisa 3 bez calego oprzyrzadowania do montazu, jedynie wieze i wentylator wyslali...) bo raczej oc na stocku mija sie z sensem skoro zaraz (oby) bede zmieniac chldozenie i temperatury sie zmienia wiec moze bede mogl bardziej
  • Odpowiedz