Aktywne Wpisy

Salido +239
Minął 20. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-5
Pobierz
GetRekt 0
Mirki, mam taki syfon pod zlewem w kuchni. Ostatnio różowa myła ta szafkę i dziś zauważyłem, że z zaznaczonego miejsca cieknie woda. Czy tam powinna być jakaś zatyczka? Jeśli tak, pod jaką nazwą jej szukać w sklepach?
#hydraulika #pytaniedoeksperta
#hydraulika #pytaniedoeksperta
źródło: image_picker_0AE297FE-71A8-4FCC-A13A-2E149A383AF2-95831-0000285F5BDDA8DF
Pobierz

1) Kupiłem przecenione spodnie, które przymierzałem - w salonie nie było jednak mojego rozmiaru, w internecie był.
2) Sklep internetowy ma dodatkowe -40 zł względem sklepu stacjonarnego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3) Płatność odroczona na 30 dni - PayPo.
4) Darmowa dostawa do salonu, niestety paczkomat nie był w tej opcji dostępny za darmo, ale i tak mam kilka dni na odbiór.
5) Mam 30 dni na darmowy zwrot, paczokmaty to ogarniają.
6) Jeżeli zakup się uda - zapłacę na kolejną wypłatę BLIKiem (kilka kliknięć, kilka sekund). Jeżeli zakup się nie uda, zwrócę towar za darmo i ani złotówka nie wyjdzie przez ten czas z mojego konta.
No jest to genialne wszystko. #paczkomaty, darmowe zwroty, #blik, #paypo. Naprawdę można wszystko załatwić szybko i bezboleśnie.
#zakupy #inpost #czujedobrzeczlowiek
źródło: comment_1601243510iTmL9NrPgbdDEL3Neo9QF6.jpg
Pobierzźródło: comment_1601271890w4NOdGOQaQaYqu9218WWna.jpg
Pobierz#paypo i jakiś mirek dał negatywną opinie i nic w sumie więcej nie mogłem znaleźć.