Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +47
Przeprowadziłem się niedawno do średniej wielkości miasta (będzie ze 100 albo 200 tys mieszkańców, żadnej dobrej uczelni). Kiedyś dużo randkowałem na tinderze, ale szukałem raczej związku, więc rzadko wychodziły z tego seksy. Mam powiedzmy między 25-29 lat (nie chcę za dużo o sobie pisać xd), wynająłem właśnie mieszkanie i chciałem, bo to chyba dla mnie ostatni gwizdek, poumawiać się i poruchać z julkami 17-22. Zastanawiam się tylko, czy normalnie pokazać w profilu ile mam lat, czy to ukryć i dopiero w trakcie rozmowy mówić? Nikogo nie zamierzam co do wieku okłamywać, chodzi mi tylko o to, czy takie osiemnastki lajkują te 25-29 bez problemu, czy jednak matchy z nieukrytym wiekiem będzie wyraźnie mniej i warto to ukryć? Zastanawiam się też, czy jeżeli kobieta widzi że wiek jest ukryty, to to automatycznie może sprawia że daje w lewo? Bo sam jak widziałem profile bez wieku, to w sumie zaplała mi się czerwona lampka w głowie xddd
#tinder
przeważnie jw. mają ustawiony 18-25 czasem trochę więcej wychylić mogą widełki ale po co się ograniczać... są 16 dające sobie 20 to Ty mając np. 27 ustawiasz