Wpis z mikrobloga

TL;DR proszę o tipy w sprawie szukania julek 18-22 przez osobę mającą 25-29 lat (na tinderze)

Przeprowadziłem się niedawno do średniej wielkości miasta (będzie ze 100 albo 200 tys mieszkańców, żadnej dobrej uczelni). Kiedyś dużo randkowałem na tinderze, ale szukałem raczej związku, więc rzadko wychodziły z tego seksy. Mam powiedzmy między 25-29 lat (nie chcę za dużo o sobie pisać xd), wynająłem właśnie mieszkanie i chciałem, bo to chyba dla mnie ostatni gwizdek, poumawiać się i poruchać z julkami 17-22. Zastanawiam się tylko, czy normalnie pokazać w profilu ile mam lat, czy to ukryć i dopiero w trakcie rozmowy mówić? Nikogo nie zamierzam co do wieku okłamywać, chodzi mi tylko o to, czy takie osiemnastki lajkują te 25-29 bez problemu, czy jednak matchy z nieukrytym wiekiem będzie wyraźnie mniej i warto to ukryć? Zastanawiam się też, czy jeżeli kobieta widzi że wiek jest ukryty, to to automatycznie może sprawia że daje w lewo? Bo sam jak widziałem profile bez wieku, to w sumie zaplała mi się czerwona lampka w głowie xddd

#tinder
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mateuszek7: morda w zależności od preferencji od 7/10 do 9/10 (chociaż na pewno znajdzie się taka, dla której jestem tym czego ona nie cierpi i oceni mnie na 4/10 XD)
  • Odpowiedz
@Szebek: z tym zaniżonym wiekiem to kwestia Twojego ryjca.. atrakcyjność to jedno ale czy wpasowujesz się w te 22 czy ile tam chcesz podać. jak masz zakola itd. to może być z tym średnio, ale jak d------a linia włosów np. to już łatwiej.
przeważnie jw. mają ustawiony 18-25 czasem trochę więcej wychylić mogą widełki ale po co się ograniczać... są 16 dające sobie 20 to Ty mając np. 27 ustawiasz
  • Odpowiedz