Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +49
Przeprowadziłem się niedawno do średniej wielkości miasta (będzie ze 100 albo 200 tys mieszkańców, żadnej dobrej uczelni). Kiedyś dużo randkowałem na tinderze, ale szukałem raczej związku, więc rzadko wychodziły z tego seksy. Mam powiedzmy między 25-29 lat (nie chcę za dużo o sobie pisać xd), wynająłem właśnie mieszkanie i chciałem, bo to chyba dla mnie ostatni gwizdek, poumawiać się i poruchać z julkami 17-22. Zastanawiam się tylko, czy normalnie pokazać w profilu ile mam lat, czy to ukryć i dopiero w trakcie rozmowy mówić? Nikogo nie zamierzam co do wieku okłamywać, chodzi mi tylko o to, czy takie osiemnastki lajkują te 25-29 bez problemu, czy jednak matchy z nieukrytym wiekiem będzie wyraźnie mniej i warto to ukryć? Zastanawiam się też, czy jeżeli kobieta widzi że wiek jest ukryty, to to automatycznie może sprawia że daje w lewo? Bo sam jak widziałem profile bez wieku, to w sumie zaplała mi się czerwona lampka w głowie xddd
#tinder
@MatiKosa: akurat to czy s--s jest udany niewiele ma wspólnego z wiekiem (niby z wiekiem powinna być coraz bardziej doświadczona czyli lepsza, ale nie jest to regułą)
@Szebek: No właśnie, więc skoro to rozumiesz, to nie kumam dlaczego się tak uparłeś na julki 18-22, zamiast na po prostu fajną dziewczynę w wieku ok. 24-27 lat, która jest ogarnięta i ma coś w głowie ;]
@MatiKosa: A jesteś bogatym boomero-bananem? Normalna julka oczywiście będzie miała zakres na 18-25, ale rozumiem, że OP-owi chodzi o julki-szony, które jesteś w stanie wyrwać na samo zioło.
@Adwokat_Boga: chodzi mi o młode, piękne i inteligentne. Karynki mnie nie interesują (chyba, że jako jednorazowa akcja bo nigdy takiej tyopwej karyny nie zaliczyłem XD)
@Adwokat_Boga: o, to jest myśl! Ustawię wiek na 24 lub 25, a w opisie napiszę prawdziwy. Wtedy będą mnie łatwiej wyszukiwać, a nie będę kłamał ani ukrywał wieku, będzie tylko "błąd" w profilu naprostowany w opisie (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Julki to jedno. Weź wyjdź parę razy z naprawdę zadbaną i urodziwą dziewczyną 32-36 na miasto lub do klubu - nie wiem skąd to się bierze, ale faceci z każdej grupy wiekowej nagle zapominają o swoich partnerkach/małolatach i ślinią się
Dobra panowie, dzięki za odpowiedzi, dochodzę do wniosku że podam prawdziwy wiek. Powód jest taki, że przy prawdziwym i tak jakieś julki 17-19 uda się zaruchać, a przy prawdziwym łatwiej będzie również takie 25-29 obrócić XD Mając ustawiony 22 mógłbym się takim wcale nie wyświetlać...