Aktywne Wpisy
LonNon +11
Lekarze to zbyt dobrze zarabiająca grupa społeczna.
Wstyd żeby taki dajmy na to endokrynolog brał za konsultację 250zł gdzie ci powie idź se pan badania zrób i tarczycę pomaca :D To jest brak po prostu etyki, ceny wymyślone z kosmosu, wyzysk polaków.
Na nfz za 5 lat prywatnie za 250zł z 5 dni.
patologia lekarska kasta
Czy np dentyści ci to już są odklejeni konkretnie,zapewne większość ma kilka tysięcy dniówki...
Inny przykład
Wstyd żeby taki dajmy na to endokrynolog brał za konsultację 250zł gdzie ci powie idź se pan badania zrób i tarczycę pomaca :D To jest brak po prostu etyki, ceny wymyślone z kosmosu, wyzysk polaków.
Na nfz za 5 lat prywatnie za 250zł z 5 dni.
patologia lekarska kasta
Czy np dentyści ci to już są odklejeni konkretnie,zapewne większość ma kilka tysięcy dniówki...
Inny przykład
Zgadzasz się?
- Tak 71.3% (72)
- Nie 28.7% (29)
power-weak +2
#przegryw
#!$%@? no tak Zamiast pracować nad sobą to utrudniaj Życie "tym złym Normiką" nie pomyślałem o tym XD po prostu cała logika niektórych z was XD
#!$%@? no tak Zamiast pracować nad sobą to utrudniaj Życie "tym złym Normiką" nie pomyślałem o tym XD po prostu cała logika niektórych z was XD
Przeciętna panna z wiejskiego odpustu
Komentarz usunięty przez moderatora
Sama twarz niewiele robi
Ja lubię jak kobieta ma 170-175 minimum
Do tego piersi minimum miseczka B ale jestem bardziej nastawiony na tyłeczki niż cycuszki
Do tego proste nogi nie prostowane na beczce albo iksy oraz ogólny brak przesady w upiększeniach.
Ja osobiście bardziej się ślinie do szczuplej naturalnej laski z fajnym tyłkiem bez sukowatej spuchniętej od botoksu mordy i bez dużych piersi ale naturalnymi która ma zajebistą osobowość niż do
Zadna moja dziewczyna nie miała mniej niż 170cm a najbardziej mnie śmieszą takie krasnale od których jestem pół metra wyższy i one chcą mieć wysokiego chłopaka xD jak dla niej Frodo z Shire byłby wysoki xD