Wpis z mikrobloga

Już mnie zaczyna wkurzać ten saint rowowy klimat na trailerach xD Nie wiem czy wersja papierowa faktycznie szła na pełnej kurłie w konwencję kiczu, plastiku i kolorów ale nie ulega wątpliwości że najlepsze momenty każdego pokazu cyberpunka to są krótkie przebitki z ciężkiego, brudnego klimatu, miasta nocą i walki a cała reszta czyli 90% pokazywanych scen to cringowe połączenie Saint Row i GTA V xD Nie tylko mnie to odpycha z tego co czytam na zagranicznych forach, oby się ogarnęli w tych ostatnich miesiącach z marketingiem i oby w pełnej wersji gry nie było aż tyle tej kolorowej do pożygu satyrycznej plastikowości
#cyberpunk2077 #gry #konsole #pcmasterrace
stefan8800 - Już mnie zaczyna wkurzać ten saint rowowy klimat na trailerach xD Nie wi...

źródło: comment_1601105932zj6Sfb5Xnh2xtQCFM1eNDf.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
@checklogin: tylko dla laika czyli większośći z grupy docelowej to na razie wygląda jak edgy satyryczna, kolorowa parodia przyszłości ala saints row a nie ciężki cyberpunk ze sporym nastawieniem na punk. Oby w przyszłych miesiącach skupili się właśnie na tej"spodniej" warstwie świata. Na razie moim znajomym którzy nie są w temacie ta gra wygląda jak saints row + rage 2 z większym budżetem i nie rozumieją za bardzo kreowanego w necie
  • Odpowiedz
  • 35
@stefan8800 Z tego co co wiem to szła. Mike Pondsmith w jakimś wywiadzie mówił, że jego cyberpunk to nie tylko cyber ale również punk - bardzo dużo punku. Więc jest to jak najbardziej zrozumiałem.
Cyberpunk (mika Pondsmitha) to nie deux ex.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@Billy_Corgan:

Kurna przypał, w tym całym cymbergaju to za dużo kolorków, Redzi #!$%@?, będzie klapa. Ja to widziałem raz Blade Runner a tam to szaro było wszystko. Mogom już zwijać biznes.

• Odpowiedz
@lakukaracza_: @0caffe: @maciekson: @elo490500: pisałem że papierowy Cyberpunk to cyber z naciskiem na PUNK czyli jestem świadomy że to nie są klimaty bladerunnera i neuromancera. Szkoda tylko że redzi w kampanii marketingowej przesadzają w drugą stronę i wygląda to jak różowo słodki satyrycznysaints row + rage 2+ gta V xD Ja nie twierdzę, że tak wygląda cała gra tylko zauważam że dotychczas za duży nacisk kładli na pokazanie
  • Odpowiedz
@stefan8800: #!$%@? typie, wyjdz z banki. Normiki to nie tylko Mati i Jaro od ciebie z podworka. Ja nie wiem nawet co to jest SR i Rage, a i tak kupie ta gre, jakby nie wygladala, bo chce ja przejsc i miec swoje zdanie, a nie sluchac wysrywow ideologii cuberpunku na podatawie paru filmikow z youtube.

Jakies licbaziackie rozkminy masz z dlugiej przerwy w szkole normalnie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@stefan8800: to nie kupuj jak ci nie leży a nie zaśmiecasz tag tą swoją pseudointelektualna sraczką. Nikogo nie obchodzi jak ty odbierasz ten marketing, najwyraźniej jesteś na niego za głupi.
  • Odpowiedz