@kabarto Koleżanki miałem i dalej jakieś mam, wiadomo wyjścia się zdarzają ( ͡º͜ʖ͡º) Ale to wygląda tak że on pewnie ją wyciągnął na lody a ona zamiast z nim dyskutować to gapiła się na jakiegoś drugiego koleżkę.
Bo rozumiem, że jedyny powód spotkania się chłopaka i dziewczyny to podchody pod związek, tak? Jakbyś poszedł na pizze z ziomkiem, to by Ci było przykro, że ziomek obczaja laskę ze stolika obok, zamiast skupić się na twoich opowieściach o fortnite?
Bo rozumiem, że jedyny powód spotkania się chłopaka i dziewczyny to podchody pod związek, tak?
@Kaijot: no a jak? Jak umawiasz się z dziewczyną na lody to w jednym celu. Jak wchodzisz z wojskiem na terytorium obcego kraju to nie na pogawędki chyba? Ale z was cockoldy.
@DonTadeo: w oczach przegrywów cały swiat sie kreci wokol ruchania. Ale serio, mozna mieć kumpele, przyjaciółki i nie traktowac wszystkiego jako podchody do ruchania. Ogarnijcie sie.
@Kaijot Powiem krótko, przyjaźn damsko-męska może zaistnieć jak obie strony nawzajem się sobie nie podobają w innym przypadku czy to facet(co jest częstsze) czy kobieta(rzadko aczkolwiek się zdarza) prędzej czy później się zaangażuje silniej a strona wepchnie do friendzonu. W innym przypadku gdy osoby są dla siebie atrakcyjne przyjaźn szybko przechodzi w związek.
@DonTadeo: Ja p------ę xD
Bo rozumiem, że jedyny powód spotkania się chłopaka i dziewczyny to podchody pod związek, tak?
Jakbyś poszedł na pizze z ziomkiem, to by Ci było przykro, że ziomek obczaja laskę ze stolika obok, zamiast skupić się na twoich opowieściach o fortnite?
@Kaijot: no a jak? Jak umawiasz się z dziewczyną na lody to w jednym celu. Jak wchodzisz z wojskiem na terytorium obcego kraju to nie na pogawędki chyba? Ale z was cockoldy.
Współczuję ci, serio, bez złośliwości.