Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 66
@DonTadeo: xD widać że nigdy koleżanek nie miałeś, jeśli jest dla ciebie dziwne, że ktoś gdzieś siedzi z płcią przeciwną i nie są razem. Pzdr
  • Odpowiedz
@kabarto Koleżanki miałem i dalej jakieś mam, wiadomo wyjścia się zdarzają ( ͡º ͜ʖ͡º) Ale to wygląda tak że on pewnie ją wyciągnął na lody a ona zamiast z nim dyskutować to gapiła się na jakiegoś drugiego koleżkę.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@DonTadeo: z twojego pierwszego komentarza wychodziła inna teza. Po co oceniać i moralizować skoro możliwości może być kilka? Może to był kolega gej, może to była c-----a randka, a gościu był cringe, może to był jej stary, a może sponsor? Każdy ma swoją moralność, więc róbta co chceta bez sprawiania innym krzywdy.
  • Odpowiedz
Ona mogła sprawić przykrość koledze/chłopakowi czy kto tam to był, nie skupiając się na gadce z nim tylko obczajała przystojniaka.

@DonTadeo: Ja p------ę xD

Bo rozumiem, że jedyny powód spotkania się chłopaka i dziewczyny to podchody pod związek, tak?
Jakbyś poszedł na pizze z ziomkiem, to by Ci było przykro, że ziomek obczaja laskę ze stolika obok, zamiast skupić się na twoich opowieściach o fortnite?
  • Odpowiedz
Bo rozumiem, że jedyny powód spotkania się chłopaka i dziewczyny to podchody pod związek, tak?

@Kaijot: no a jak? Jak umawiasz się z dziewczyną na lody to w jednym celu. Jak wchodzisz z wojskiem na terytorium obcego kraju to nie na pogawędki chyba? Ale z was cockoldy.
  • Odpowiedz
@Kaijot Pizza z ziomkiem to co innego. Wyjście z kobietą często jest dla niej mimowolnym sygnałem że chcesz od niej coś więcej i one często to czują.
  • Odpowiedz
@Kaijot Aż tak źle nie jest ( ͡º ͜ʖ͡º) Niemniej bardzo często dzisiaj kobieta traktuje zaproszenie na wyjście 1 na 1 jako chęć "podchodów" do związku, chyba że dziewczyna wie że jej się nie podobasz z seksualnego punktu widzenia.
  • Odpowiedz
@Kaijot Powiem krótko, przyjaźn damsko-męska może zaistnieć jak obie strony nawzajem się sobie nie podobają w innym przypadku czy to facet(co jest częstsze) czy kobieta(rzadko aczkolwiek się zdarza) prędzej czy później się zaangażuje silniej a strona wepchnie do friendzonu. W innym przypadku gdy osoby są dla siebie atrakcyjne przyjaźn szybko przechodzi w związek.
  • Odpowiedz