Aktywne Wpisy
mateo2111 +20
Skąd w starszych ludziach taka tendencja do żartowania z ludzi chudszych? Ważę średnio 68kg mając 175, ćwiczę na siłowni, więc mam dość niski poziom tkanki tłuszczowej i całkiem sporo masi mięśniowej, taka typowa plażowa sylwetka z której jestem bardzo zadowolony. Mimo to na każdym spotkaniu rodzinnym, firmowym itd. Zawsze słyszę teksty typu (ale suchy jesteś, weź coś zjedz) i tak zwykle po 3-5 razy w ciągu kilku godzin. Czemu dla osób 40+
Techguy91 +171
Jak można uważać, że życie to jest jakiś cud, życie 90% Polaków to jest chujnia z grzybnią. Te smutne zmęczone życiem twarze, które mijam na przystanku, w sklepie, na ulicy.
Cała masa Polaków pracuje w jakichś kolchozach kręcąc kluczem raz w lewo, raz a prawo, potem wracają do domu, walą jakieś harnasie, oglądają trudne sprawy i spać i następnego ranka znowu to samo. I tak do śmierci bo przecież nie do emerytury.
Cała masa Polaków pracuje w jakichś kolchozach kręcąc kluczem raz w lewo, raz a prawo, potem wracają do domu, walą jakieś harnasie, oglądają trudne sprawy i spać i następnego ranka znowu to samo. I tak do śmierci bo przecież nie do emerytury.

No, bo jak myslicie, czy dla ludzi z taka mentalnoscia jak tam dotarlo, ze praca nie jest calym zyciem? Czy dotarlo tam prawo stanowiace, ze istnieje placa minimalna? Raczej nie sądzę, a wszystko kultywuja stare dziadki, ktore mowia, ze trzeba szanowac prace, chociaz jest sie mega wykorzystywanym, bo praca to najwyzsza wartosc.
Nawet dla zdrowia psychicznego lepiej uciec z takiego grajdolu niz tam siedziec i sluchac tych glupot. #krasnik
#polityka
@niezdiagnozowany: Tzn. dla obecnych "młodych" światopogląd ma tak niską wartość, że można go kupić za kilka norweskich srebrników?
Przecież o to tam tak naprawdę poszło.
@krzychol66: Typowe starcze p---------e. Żyj w lepiance z gówna, atakuj wszystko co obce i nowe ale przynajmniej miej "godność" xD
W jej imieniu dokonać możecie wszystkiego - ukryć pedofila, grozić pogronami, klamac. Siedzicie w rodzinnym bagnie na wsiach, od miast wam wara!
Kiedy ogłaszasz?
@krzychol66: A ty kiedy odpowiesz na to pytanie?
Odpowiednie dokumenty są na stronie gminy Kraśnik, każdy może się zapoznać bez mojej pomocy.
Bo - jak widać z tego i innych wpisów - z demokracją ci nie po drodze.