Wpis z mikrobloga

@juliusz-cezar: Netflix na głównie gowniane produkcje. Dobrze zrobiłeś, nie słuchaj tych dzieci, które znajda sobie każde usprawiedliwienie żeby tylko nie poczuć odstawiennego dyskomfortu i pustki w ich życiu którą wypełniał binge-watching netflixowej papki
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@juliusz-cezar: już dawno anulowałem subskrypcję, gdy wpierw zobaczyłem tą abominację "Another Life" mieli żółtą kartkę ode mnie. Potem jak się zesrali na Wiedźmina, to po prostu przestałem płacić i oglądać w ogóle. Nie tęsknię ani mi nie brakuje.

Ludzi co tu pierdzą w komentarzach olej. Im by się korpo z USA do mordy zesrało to by zapłacili i powiedzieli - w czym problem, przecież możesz wypluć i nie połykać ( ͡
@gdyzgasnieswiatlo: no i napisałeś to w ekstazie widząc to co wrzucił op i przez ostatnie dwa tygodnie może jeszcze dziesięć innych osób i "tej siły już nie zatrzymacie" xd ale no mniejsza, za jakiś czas dojdzie do ciebie, że ani protesty w formie kasowania konta ani sam ten film nie będą miały znaczenia za pół roku (o ile teraz w ogóle jakiekolwiek znaczenie mają ;p )