No i usunąłem konto #netflix głównie ze względu na tą całą inbę z #cuties, po prostu nie mogłem na to patrzeć, jestem absolutnie tym obrzydzony co oni tam wytworzyli, a w dodatku Netflix pokazał, że ma w dupie ludzi, którzy widzą w tym coś złego (i to nie bez powodu).
@paluszki_rybne: które? Tak z ciekawości pytam, bo wiem, że jest HBO GO i Amazon Prime ale pierwszy mnie nie porwał jeśli mam być szczery a drugiego nie próbowałem. Jeszcze dodatkowo HBO GO ma wybitnie #!$%@?ą aplikację na telewizory...
@Wlasciciel_prawakow musisz w lotka zagrać jak tak łatwo przewidujesz przyszłość. Tak netflix nie ma pojęcia, że już się odnosił do sprawy publicznie wyrażając swoje stanowisko? Weź wyjdź z piwnicy.
@gdyzgasnieswiatlo: xD no jak ty myślisz, że jakiś tweet czy tam cokolwiek podobnego ze strony netflixa po kontrowersyjnej sekundzie to znak, że mają problem to się nie dziwię czemu wierzysz w takie krucjaty
@juliusz-cezar: Netflix na głównie gowniane produkcje. Dobrze zrobiłeś, nie słuchaj tych dzieci, które znajda sobie każde usprawiedliwienie żeby tylko nie poczuć odstawiennego dyskomfortu i pustki w ich życiu którą wypełniał binge-watching netflixowej papki
@Wlasciciel_prawakow a gdzie ja napisałem, że mają problemy? Napisałem tylko, że każda stracona kasa to stracona kasa, że kropla może drążyć skałę. Czytanie ze zrozumieniem leży chyba co?
@Wlasciciel_prawakow napisałem "jeśli kilka/kilkadziesiąt tysięcy usunie konta to będzie to odczuwalne" serio masz jakieś problemy z czytaniem albo rozumowaniem.
@juliusz-cezar: już dawno anulowałem subskrypcję, gdy wpierw zobaczyłem tą abominację "Another Life" mieli żółtą kartkę ode mnie. Potem jak się zesrali na Wiedźmina, to po prostu przestałem płacić i oglądać w ogóle. Nie tęsknię ani mi nie brakuje.
Ludzi co tu pierdzą w komentarzach olej. Im by się korpo z USA do mordy zesrało to by zapłacili i powiedzieli - w czym problem, przecież możesz wypluć i nie połykać ( ͡
@gdyzgasnieswiatlo: no i napisałeś to w ekstazie widząc to co wrzucił op i przez ostatnie dwa tygodnie może jeszcze dziesięć innych osób i "tej siły już nie zatrzymacie" xd ale no mniejsza, za jakiś czas dojdzie do ciebie, że ani protesty w formie kasowania konta ani sam ten film nie będą miały znaczenia za pół roku (o ile teraz w ogóle jakiekolwiek znaczenie mają ;p )
@gdyzgasnieswiatlo: a to = problem, ale ok możesz bronić swoich fantazji dalej xD
zaraz przyjdą do ciebie z płaczem
a nie czekaaaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ludzi co tu pierdzą w komentarzach olej. Im by się korpo z USA do mordy zesrało to by zapłacili i powiedzieli - w czym problem, przecież możesz wypluć i nie połykać ( ͡