Wpis z mikrobloga

@juliusz-cezar: akurat tak zescrollowałem twojego posta w gorących, że uciąłem komenty niżej. Od razu zgadłem, że 2 najpopularniejsze odpowiedzi w gorących to będzie jakichś 2 idiotów z komentarzami w stylu "netflix się po tym nie podniesie" i nieskromnie powiem, że miałem rację xD
@Dominiko_: Pisząc ten post spodziewałem się takich wysrywów, niestety Wykop.pl jest w fatalnym stanie jeżeli chodzi o społeczność, jak i samą administracje portalu (moderacja nie rozpoznaje nawet najbardziej oczywistych internetowych konceptów jak spam). Niemniej jednak fajnie, że robią szum, może ktoś pomyśli o tym, by też usunąć konto, albo chociaż anulować subskrypcje, by ci za ich pieniądze nie tworzyli takich filmów jak ten.
@bslawek: mhm. Netflix zanotował pięciokrotnie większą ilość rezygnacji z subskrybcji w porownaniu do tego samego okresu rok temu. 20% to margines błędu, przypadek. 500% to chyba jednak coś jest na rzeczy. Nie pozostawiam jednak wątpliwości, ze w glownej mierze to kwestia ich słabej oferty, cuties to tylko argument dla tych którzy zastanawiali się nad rezygnacją.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@juliusz-cezar: nikt płakać po tobie nie będzie

@bslawek: głosować powinno się nogami i portfelem. Moim zdaniem op zrobił dobrze, bo skoro nie podoba mu się to co robi platforma to czemu ma jej płacić. Wbrew pozorom takie ruchy, szczególnie skoordynowane są odczuwalne.
Tak drę ryja jak chłopak po 3 godzinach nauki mówi, że umie na kartkówkę z 3 ostatnich lekcji i potem dostaje 3. Drę ryja jak dzieje się tak któryś raz z rzędu, bo jest uczniem wzorowym. Drę ryja na młodszego jak pyskuje do żony i nie chce się myć.

@juliusz-cezar:
tak to bywa jak platformy komercyjne stają się platformami propagandowymi ( ͡° ͜ʖ ͡°)