Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +267
Kobiety nie nadają się na wysokie stanowiska zarządcze, serio, nie jestem jakimś przeciwnikiem kobiet, ale z tego co widzę w #korposwiat to w dziale gdzie jest kobietą dowódcą, są najwieksze problemy, zero stabilności, panika, ma zły humor, wszyscy go mają, wymyślanie głupot niepotrzebnych, milion procesów i ich komplikowanie, a podczas okresu nie podchodź XD I te sztuczne pompowanie diversity to jest jeden wielki mit bo system jest stworzony pod facetów
Przyznam, że z lekkim przymrużeniem oka słuchałem o czasami o #blackpill, a zwłaszcza o #hipergamia i kolosalnych wymaganiach #p0lka na apkach randkowych. Częściowo dlatego, że kiedy ostatni raz korzystałem nie było tragedii, częściowo że laski w realu są ciągle całkiem miłe i nie księżniczkują.
Ale jako że mimo #mgtow to w #monkmode nie wszedłem to stwierdziłem że czas po****.
Instaluje na komórce jedną z popularnych apek i pierwsza rozmowa zwaliła mnie z nóg. Ja zacząłem, dodam że w opisie miałem na bezczela że szukam fuck buddy, ew. z czasem fwb.
-No hej
-Co za niekreatywny początek, widać że książek nie czytasz
Już miałem się odgryźć "w czasie siedzenia na kiblu przeczytałem więcej niż ty przeczytasz przez całe życie" ale zrezygnowałem. Nie zniżać się do poziomu #p0lka to podstawa. Dodam że nie była wybitnej urody, max 6/10.
Panowie, je na tych apkach p------o.
#blackpill #redpill #tinder #badoo #przegryw
Komentarz usunięty przez autora
@Spring90: Mimo fatcelstwa mam kilka matchy (ciekawe ile będzie jak wrócę do formy). No ale k---a, laski w realu IOI, przytulają się, mówią że chciałyby takiego chłopaka (dodam że jestem dość chłodny i rzeczowy, dodatkowo sarkastyczny momentami), laski na apkach (mimo że niby zgadzają się na taką relację) "teraz pajacuj"
@vympayer: Było odbić piłeczkę delikatnie. A i nie zniechęcaj się po pierwszej rozmowie, ja trafiałem na fajne laski jak i na pustaki takie że aż nie wiedziałem że taka patola istnieje.
Aż się zdziwiłem bo w gównopracy momentami bywałem molestowany (nie były brzydkie to nie zgłoszę ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) a tutaj nagle księżniczki się trafiły
Komentarz usunięty przez autora
@vympayer Same here. Mase razy laski do mnie się kleiły, co tam kleiły - same na chate ciągnęły. Nie zlicze ile razy
Ma to jakiś sens, bo przecież jak np jesteś bardzo wysoki lub szeroki w barach to laska dopiero jak jesteś bliżej czuje się zdominowana, przez neta tego efektu nie ma. Z drugiej strony ładna buźka nie zdominuje, jest ładna