Aktywne Wpisy
Dzonsin +612
#kolchoz
Wczoraj wróciłem z kołchozu o 16, umyłem się zjadłem i o 17 zrobiłem sobie drzemkę. Wstałem o 23, odlalem się i poszedłem dalej spać... Jest 4:27, a ja jedynie co zrobiłem od powrotu z pracy to spałem i trzeba iść znowu do pracy.
Wczoraj wróciłem z kołchozu o 16, umyłem się zjadłem i o 17 zrobiłem sobie drzemkę. Wstałem o 23, odlalem się i poszedłem dalej spać... Jest 4:27, a ja jedynie co zrobiłem od powrotu z pracy to spałem i trzeba iść znowu do pracy.
Joxek +7
Jestem juz blisko 40tki (nie to nie będzie wpis jak w tym wieku zostać programista tylko refleksja -czytajcie dalej).
Jak byłem w technikum (nie związanym z #informatyka ) to czułem (zresztą taki był przekaz medialny) że #programowanie to przyszłość i dobre zarobki.
Chciałem to wykorzystać -mialem ogromny zapał- jednak ówczesne materiały na necie (mówimy o roku powiedzmy 2002) były delikatnie mówiąc skąpe (chyba że nie umiałem szukać). Nikt też z moim kumpli
Jak byłem w technikum (nie związanym z #informatyka ) to czułem (zresztą taki był przekaz medialny) że #programowanie to przyszłość i dobre zarobki.
Chciałem to wykorzystać -mialem ogromny zapał- jednak ówczesne materiały na necie (mówimy o roku powiedzmy 2002) były delikatnie mówiąc skąpe (chyba że nie umiałem szukać). Nikt też z moim kumpli

Nie wiem, jakie są pozostałe powieści Croucha, jednak Rekursja to w znacznej mierze czytadło wzbogacone pewną dozą erudycji. Język ani postacie nie sprawiają, że naciągany pomysł fabularny zyskuje życie i głębię. Autor mówi w wywiadach, że kwestia pamięci, wspomnień i tożsamości zajmuje go od dawna, więc ta powieść jest w pewnym sensie zwieńczeniem pasji. Ja tego nie poczułam, za to być może sięgnę po Wayward Pines, żeby przekonać się, czy to wypadek przy pracy, czy po prostu „nie mój” styl.
Recenzja książki Rekursja
#ksiazki #ksiazka #czytajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1600522004qQSa3Y4RdqDA3WamU2zpb5.jpg
Pobierz