Aktywne Wpisy
matti-nn +206
#powodz Pamiętam powódź z 1997. Zapanował klimat ogólnego zjednoczenia Polaków. Powtarzane było przekonanie, że Polacy lubią się kłócić, ale w obliczu tragedii zawsze stajemy razem. Aktualna powódź udowadnia, że coś ewidentnie się zmieniło...
Varin +735
Powódź powodzią, ale na zachodzie Anglicy (BBC) zaczęli nas nazywać "Europą Centralną" a nie jak zwykle "Eastern Europe"...
#uk #powodz #ciekawostki #polska #europa
#uk #powodz #ciekawostki #polska #europa
Napisałam do niego i taka wyszła z tego rozmowa. Po prostu mnie olał.
Jestem rozgoryczona. Po c--j było to wszystko? On to wszystko udawał? Przecież to chore. Po co rozkręcał to i dawał nadzieje? Czuje się oszukana.
#zwiazki #rozstanie #niebieskiepaski
Współczuję, lecz ciesz się, że po dwóch tygodniach. Mnie facet olał po 1.5 roku wodzenia mnie za nos (oczywiście była to już nasza... 3 próba).
Xd
Nie mam zamiaru też łapać traumy. Nie mam zamiaru sobie odbierać szansy na szczęście i tego czego pragnę najbardziej, nawet jeśli ciągle miałabym się sparzać.
Brakuje mi tylko siły do
Ale to jest chyba najbardziej prawdopobne z tym, że nie był gotowy niż wzmianki o Poznaniu kogoś innego. Ten tekst, że udawał to też mi się wydaje, że tak rzucił na siłe, by nie wymyślać niczego innego. Nikt normalny takich rzeczy nie udaje. Zachowywał się poważnie a w pewnym momencie przestał.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu