Aktywne Wpisy
#czujedobrzeczlowiek
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z
b_oski +11
#tinder #p0lka #madka #madki #scianaboners
Zdaję każdy punkt, ale ona nie zdaje mojego:
- masz gówniaki z innym.
Zdaję każdy punkt, ale ona nie zdaje mojego:
- masz gówniaki z innym.
Orientuje się ktoś gdzie jest haczyk? Czy po prostu chodzi o to, że będę korzystać z ich usług przez najbliższe 3 lata i stąd ten rabat? Widzę, że opłata za wcześniejsze wypowiedzenie umowy to 25 PLN za każdy miesiąc przed zakończeniem, więc nie opłaca się jej zrywać
#prad #elektrownia #elektryk #pytaniedoeksperta
@doubt: Ogólna zasada mówi, że dzwoni z propozycją ten, kto na niej zarobi.
Np. nie zdarza się, by bank dzwonił niekorzystną dla siebie ofertą... ;-)
Dlatego pytam, bo może jeszcze drobnym drukiem są zapisane jakieś extra opłaty i ktoś się na to już naciął ( ͡° ͜ʖ ͡°)