Wpis z mikrobloga

Hej,
Pytanie swoje kieruje do osób, które kupiły bilety na wyścig, który się odbył za zamkniętymi drzwiami. Czy dostaliście zwrot pieniędzy za bilety ? Ja dostałem 75 % tylko z informacją, że tylko tyle mogą zwrócić.

Czy wy również dostaliście tylko cześć pieniędzy? Generalnie te 25% to 100 euro... wiec trochę nie fajnie....

Myślicie, że mogę się ubiegać o zwrot całości ?

Ubezpieczyłem tez swój wyjazd, w przypadku gdybym nie mógł pojechać (bilety kupiłem prawie rok wcześniej ) Zwróciłem się do ubezpieczyciela a ten zwrócił mi koszt ubezpieczenia, odpowiadając ze ubezpieczenie nie obejmuje tej sytuacji.

Bilety kupowałem przez https://www.hungaroinfo.com

Myślicie, że mogę się ubiegać o zwrot całości ?

Pozdrawiam

#f1 #f1
#hungaroring
#formula1
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jacaaa: każdemu tyle oddadzą. Zobacz czy już Ci nie oddali, bo ja nie dostałem żadnej wiadomości tylko przyszedł przelew. Jak im napisałem, że to chyba pomyłka bo brakuje 100 euro to odpisali, że wszystko się zgadza i oddają tylko 75%....
Pytanie czy możemy się ubiegać o zwrot całości. I w jaki sposób. Na maila z prośba o zwrot całości już nie odpisali..
  • Odpowiedz
@Jacaaa: i jak tam sprawy się mają ? Mi do dzisiaj nic nie odpisali. Mimo to postanowiłem nie odpuszczać (z brakiem tych 100 euro się pogodziłem ale nie z tym jak bezczelnie olewają klienta. Nawet nie raczyli przeprosić i odpisać na 3 maile) i zgłosiłem sprawę do ECK Polska.
I po 3 tygodniach bez słowa wyjaśnienia brakujące 100 euro trafiło z powrotem na konto. Jeżeli nie udało Ci się odzyskać
  • Odpowiedz
@swiatoznawca: Hej, wiesz co ja dostałem zwrot jakiś miesiąc temu, krótko po Naszej rozmowie, co prawda na maila mi nie odpisali, ale hajs zwrócili tylko, że sobie potrącili te 25%.
Ooo to dzięki za info! Na pewno zrobię to samo co Ty, dzięki !
  • Odpowiedz