Aktywne Wpisy

_gabriel +39
Ostatnio w Internecie czytałem o przypadku kolesia, który zamordował ponad 600 osób. Nie rozumiem, dlaczego Bóg np. nie zabił go piorunem po pierwszych trzech zabójstwach i pozwolił mu zabijać, aż do nabicia takiej liczby? Ofiary to były głównie dzieci... Ja wiem, że to przecież nie Bóg zabijał tylko ten człowiek, ale no mógł przecież zainterweniować i go zabić, jednocześnie nie wpływając zbytnio na naszą wolną wolę.
Pytanie do osób wierzących -
Pytanie do osób wierzących -

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Przesadzam?
- Tak 8.9% (67)
- Nie 80.9% (609)
- Sprawdzam 10.2% (77)

Miałem kumpla chada. 190cm wzrostu blondyn przystojny. Mieliśmy wspólny język, lubiliśmy chodzić na imprezy razem. Dzięki naszej przyjaźni moja paczka i jego zaczęły się spotykać, byliśmy takim pomostem.
Poznałem cudowną dziewczynę jak miałem ze 20 lat. Dobierałem się do niej ze dwa miesiące, znałem ją jako daleki kolega rok. W końcu została moją dziewczyną. Wiadomo nowy związek - takie często i gęsto się kończą, jest krucho.
Zabrałem ją na piwko ze znajomymi. Było bardzo wesoło część się już zebrała, kolega chad już poszedł.
Dziewczynie(jest teraz moją żoną) brzęczy telefon. Zerka i coś pisze. Ja wcięty już i pytam co tam a ona taki strach w oczach że nie nic.
Zapytałem czy coś się stało i nalegałem bo się nigdy tak nie zachowywała, lampka mi zaświeciła. W końcu mi pokazała. Okazało się że kolega wyciągnął od niej numer na piwie. Ona wśród moich przyjaciół bliskich to nie odmówiła - sama była obca w mieście i się chciała wkręcić w towarzystwo. I ten kolega proponował jej spotkanie następnego dnia 1 na 1. A z tego co go znałem to koleżanki miał tylko do ruchania.
No i tak się skończyła moja przyjaźń z nim a i nasze grupki więcej się nie spotykały. On wiedział co zrobił i też dał spokój bo więcej bym mu już nie zaufał.
#przyjaciele #zycie #milosc #truestory #zdrada
źródło: comment_1600153759KzVESFCOdzdo3dNfGk7slo.jpg
Pobierz@Czerwone_Stringi: Dzieciaki też chcą się nagle bawić tą samą zabawką, którą bawią się inni (ʘ‿ʘ)
@Adam_wkladamispadam: No i cała sytuacja. Nowa dziewczyna z perspektywami i taki chad. Gdyby to był jakiś przegryw konus itd to bym się z nim tylko śmiał z jego prób podrywu. Tutaj widziałem realne
Po drugie fajna żona która nie potrafi powiedzieć nie na pytanie o numer telefonu i jeszcze kryje się z tym xD
Jak musisz pilnować żeby ci żona nie uciekła z lepszym to nic tylko pogratulować wyboru
@LaylaTichy: Wtedy była moją dziewczyną ze trzy dni człowieku sam bym jej nie pokazał jakby pytała.
Ale oczywiste że na pierwszym etapie związku ludzie często uciekają do innych - każdy szuka sobie czegoś najlepszego.
@NewEpisode: Już jesteśmy razem 13 lat, mamy dzieci i takich sytuacji raczej nie było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy tępa? Jak pisałem nowe towarzystwo 20 lat i sporo alkoholu. Takie
Komentarz usunięty przez autora