Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy da się prowadzić auto ze skrzynią manualną mając sprawną jedynie prawą nogę? Otóż złamałem lewą na wyjeździe, mam do domu 500km, jakoś muszę wrócić i się zastanawiam czy dam radę. Nie pytam o kwestie moralne czy prawne, zastanawiam się czy technicznie dam radę, wydaje mi się że tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #motoryzacja #polskiedrogi
Czy da się prowadzić auto ze skrzynią manualną mając sprawną jedynie prawą nogę? Otóż złamałem lewą na wyjeździe, mam do domu 500km, jakoś muszę wrócić i się zastanawiam czy dam radę. Nie pytam o kwestie moralne czy prawne, zastanawiam się czy technicznie dam radę, wydaje mi się że tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #motoryzacja #polskiedrogi
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pracuję w międzynarodowej korporacji za całkiem niezłe pieniądze. Ponieważ kupiłem w zeszłym roku swoje pierwsze mieszkanie na kredyt, moim celem na najbliższe 3 lata jest zamknięcie tego kredytu (łącznie 5 lat spłacania).
Pracuję dużo, bardzo dużo (tak jestem pracoholikiem). Praktycznie nic innego nie robię, świątek piątek czy niedziela - pracuję nad projektami. Nie mam czasu na żadne hobby (robię absolutne minimum), nie chodzę na siłownię, nie wychodzę 'na miasto'.
Pracuję w międzynarodowej korporacji za całkiem niezłe pieniądze. Ponieważ kupiłem w zeszłym roku swoje pierwsze mieszkanie na kredyt, moim celem na najbliższe 3 lata jest zamknięcie tego kredytu (łącznie 5 lat spłacania).
Pracuję dużo, bardzo dużo (tak jestem pracoholikiem). Praktycznie nic innego nie robię, świątek piątek czy niedziela - pracuję nad projektami. Nie mam czasu na żadne hobby (robię absolutne minimum), nie chodzę na siłownię, nie wychodzę 'na miasto'.
W sumie stworzylem 4 swoje postacie i dolaczylem jakies dwa randomy. No i tak zesmy przehulali cala gre razem w kupie.
Zeby przed sama koncowka okazalo sie, ze niestety owa dwojka ma inne poglady i nara.
Niedosc ze nie mozna odsykac itemow ktore mieli, nie dosc ze nie idzie w zaden sposob naklonic ich do zostanie.
To teraz jesli chcialbym zrobic wszystko tak jak chcialem, to musze na szybko stworzyc od zera dwie postacie, zebym mial pelna grupe. Bo jak znam te gre, bez 6 charow bedzie w c--j ciezko, zwlaszcza ze dwa ktore sie odlaczyly byly dosc wasko specjalizowane.
I w ten sposob jakakolwiek immersja psu w dupe, bo pod sam koniec rozgrywki, musze kombinowac z jakimis randomami. W dodatku maja tak debilnie rozlozone skill pointy, ze mi sie dubluja z podstawowa 4 we wszystkim.
Szczerze mowiac nie wiem czy chce mi sie konczyc te gre po takiej zagrywce.
#wasteland3