Aktywne Wpisy
Habebok +53
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
glassmice +365
Udało się!:d Pan nieuk zbanowany❤️
#paliwodahejtclub
#paliwodahejtclub
W #uk jeszcze gorzej bo na L plates jeżdżą i można się poczuć jak w Indiach. Tym bardziej tutaj są jeszcze skutery na Lkach, kierowcy pewnie nawet nie maja prawka B (ani w sumie na skutera tez nie) i nie maja zielonego ani nawet jasnozielonego pojęcia jak ich pajacowanie wyglada z perspektywy kierowcy samochodu. Plaga skuteroszarańczy z uber eats i deliveroo.
Sama kiedyś tam jeździłam moto i wiem ze są motocykliści którzy są świadomi co i jak, jest ich jednak bardzo mało i zwykle to nie oni krzyczą „motocykle są wszedzie U W A Z A J” tylko debile na przecinakach którzy lubią zapier...ać i mieć wymówkę.
Change my mind.
#motocykle #motoryzacja
Samo hasło "patrz w lusterka" wyszło od tych normalnych, jednak teraz kojarzy się z debilami bo ci są bardziej widoczni ¯_(ツ)_/¯
@KOXsu: bo co
@Huberto606: jw. nie ma akcji usprawiedliwiających idiotów ale właśnie tak jak mowisz debile używają tejże właśnie wymówki. Nie ma naklejek UWAGA NA DEBILI ZA KIEROWNICA XD
I to mnie kuje. Używanie tej wymówki. Think BIKE. No tak. A motocyklista może jakby samo „think” do siebie
Jakby te wszystkie świry co to „lubią z---------ć” miały dostęp do szybkich samochodów to działoby się to samo.
F1 teraz to i tak jest pay and drive wiec XD
@PaulStanley: No nie, bo o wiele łatwiej jest wylać swoją frustrację życiową na jakąś grupę (np.: motocyklistów albo rowerzystów) niż zauważyć że inby odwala każdy.
Zamiast takich akcji mamy 'akcje znicz' czy zliczanie wypadków śmiertelnych w wakacje, ale na nikogo to nie działa bo to przecież normalne że w wypadkach giną ludzie.
https://www.wykop.pl/wpis/52100593/polska-rowerzysci-rower-bezpieczenstwo-polskiedrog/
Nawet nie szukałem, samo mi wpadło w ręce.
Ale to pewnie wina tych dawców na moto xD
@Jofiel: tak, ten co mi faka pokazał siedział na przecinaku
@PaulStanley: Są wzmożone kontrole policji momentami.
A na "uważaj motur" to pretensje proszę kierować do sprzedawców motoryzacyjnych że nie dokładają do wszystkiego naklejek "Kolego w tym audi za mną, nie jedź jak debil bo
"Nigdy nie zrozumiem tego" oraz "Change my mind." się wzajemnie wykluczają.