Wpis z mikrobloga

@Vaerlin Gram aktualnie w Days Gone i mogę powiedzieć, że fabularnie jest okey. Dialogi również są przyzwoite, nie ma tego cringu co w grach Ubisoft. Sam gameplay również daje rade, może mógłby być trochę bardzej rozbudowany, bo po kilkudziesięciu godzinach może stać sie monotonny, ale sam feeling jest satysfakcjonujący.

Największe zarzuty mam do stanu technicznego. Gra całkowicie nie radzi sobie z trzymaniem 30 klatek i ciągle trzeba się użerać ze spadkami, w
@Vaerlin: gra super, tylko system paliwa wqrwia niemiłosiernie na początku gry, uczucie jakbyś miał dziurę w baku i co 3km musisz szukać po krzakach karnista z benzyna xD
@Vaerlin: Ja grałem na facie i mam odmienne zdanie. Gra bez problemu trzyma 30 fps i nie ma spadków. Natomiast jak poulepszasz motocykl to pojawiaja sie zaciachy związane z nienadążaniem doczytywania terenu przez konsolę. Irytujace troche, podczas walk nawet z największymi hordami jest ok. Mi sie bardzo podobalo i jak dla mnie jest to lepsza gra niz np. Horizon.
@Vaerlin: hordy oraja dupe. Jak jestes fanem sandboxow/zombie/apokalipsy to bierz. Wciaga na dlugie godziny. Czasami jak sie nudzi to odpoczniesz tydzien i wracasz znowu. Gralem dlugo