Wpis z mikrobloga

@LostHighway: to uczucie gdy masz to w dupie bo kupiles sobie dobrego laptopa ktory sluzy ci do przegladania internetu i od czasu do czasu gry w lola i ogladania filmow bo masz wiecej niz 16lat i granie w gierki typu wiedzmin czy innych AAA jest dla ciebie dziecinne
  • Odpowiedz
  • 0
@LostHighway: Śmiem wątpić, czy ludzie do dzisiaj siedzący na GTX-ach serii 600 to entuzjaści wizualiów, gotowi wydać 3300zł na kartę graficzną.

@Tarec:
Gtx 670 here, czekam na 3080 bo zbierałem sie do upgrade oststnie 2 lata, chyba ciężko o lepszy moment niz teraz, wiec jak najbardziej jestes w błędzie
  • Odpowiedz
Kiedyś laptop był droższy od pceta, dzisiaj jest na odwrót

@r5678: Gadasz głupoty. Sensowny blaszak z 2060 jest o wiele tańszy niż laptop z tą samą kartą
  • Odpowiedz
@LostHighway: ja nie wiem jak glupim trzeba byc zeby teraz sprzedawac 2080ti i kupowac 3000 przeciez to jak chec wydymania sie bo ceny polecialy w dol i jeszcze sie doplaci i w zamian co? nawet w grach nie bedzie widac roznicy, a cena 3000 nie jest ani niska ani wysoka, jest po prostu normalna, sam kupilem kiedys gtx970 za jakies 1700zł co wtedy mi sie wydawalo duzo i przez 5
  • Odpowiedz
@Kreation: nieco ponad rok temu kupiłem pokoparkowego Sapphire RX 570 Nitro 4 GB. Dałem jakoś niewiele ponad 300 zł, karta niemal pachniała nowością i chodzi bez zarzutu. Myślę, że przynajmniej niektórzy handlarze takimi kartami używali ich w klimatyzowanym pomieszczeniu, więc nie miały okazji się zbyt mocno spocić.

@MehowM: posiadam RX570, który tak naprawdę dopiero teraz zaczyna przestawać wystarczać do komfortowego grania (Horizon przy najniższych detalach nie pozwala na
  • Odpowiedz
Śmiem wątpić, czy ludzie do dzisiaj siedzący na GTX-ach serii 600 to entuzjaści wizualiów, gotowi wydać 3300zł na kartę graficzną.

@Tarec: Do dziś mam GTX660 czy tam 670 i gram sobie w większość gierek a na te do których brakuje mi GPU mam GeForce Now. Nawet czasami myślę o aktualizacji ale na sama myśl o spędzaniu godzin na wybieraniu podzespołów, składaniu kompa, instalowaniu systemu od nowa itd. to mi się
  • Odpowiedz