Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
dotankowany_noca +93
Mam niezwykły dar do nawiązywania znajomości wyłącznie z kobietami które są #!$%@?ęte.
Tutaj, laska miała 23lata i baby face'a który mi nie przeszkadzał wręcz mogła to być dla mnie zaleta, bo lubię kobiety drobne,niskie. Napisałem jej komplement że wygląda na 19,20 a nie 23. #!$%@?ła się, zaczęła #!$%@?ć wiadomości o tym że ją to #!$%@? i mam przestać o tym pisać i sam wyglądam na młokosa. Ja złapałem takie WTF, to jest pierwsza wariatka która się #!$%@?ła za to że powiedziałem że wygląda na młodszą niż jest. Ale dobra, #!$%@?.
Po kilku dniach ,oczywiście przez te dni nawet nie raczyła sama do mnie napisać, zaczęła taką gównoburzę która skończyła się jej zreportowaniem i usunięciem.
Ogólnie zapaliła mi dwie czerwone lampy ostrzegawcze.
Pierwsza to to, że umówiła się ze mną na #!$%@? wtorek xD bo w piątek sobotę i niedzielę ona nie może (ciekawe #!$%@? czemu ,pewnie spotyka się z 10innymi).
Druga ostrzegawcza to jej ADHD i triggerowanie się na cokolwiek do niej napisałem.
Trzecia to pisanie w stylu po #!$%@? tu wciąż jesteś , napisałeś jedna złą wiadomość więc każe ci #!$%@?ć bo i tak zaraz napisze do mnie 100 nowych przegrywów.
I #!$%@? idę wziąć chipsy i batony bo to była ostatnia która odpisywała mi na tym profilu. #!$%@?ć twórców tindera za stworzenie tego #!$%@? gówna które #!$%@?ło kobiety, bo mogą #!$%@?ć innych, mieszać z gównem, bo i tak #!$%@? napiszę do nich 100 kolejnych. Do posta załączam te #!$%@?ą rozmowę z tą psychopatką. Uważajcie na taką wariatkę lat 23 z baby facem, chciałbym napisać skąd ale nie mogę.
Wolę być sam niż z taką #!$%@?ą wariatką. A że miałem nieszczęście spotkać wyłącznie wariatki, to bardzo łatwo zdobędę osiągnięcie czarodzieja lvl30.
PS #!$%@?ć tindera i jego twórców którzy są największymi spermiarzami na świecie.
#tinder #badoo #przegryw #logikarozowychpaskow ##!$%@?