Aktywne Wpisy
b_oski +7
Dawniej myślałem, iż 150 KM to wystarczająca moc. 200 KM to już bardzo dużo. A jak znajomy kupił sobie 400-konny samochód, to myślałem, że ja bym się nim r------ł o pierwszą latarnię.
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
pq18 +321
#dzieci #gif
dziecka no i niektórzy mają monitoring w domu
@acidd:
Ja też, ale od razu trzeba powiedzieć, że czasem nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pytanie, że np: jak 50 razy uratujesz dziecko przed upadkiem, a raz p----------i głową, to jesteś dobry czy zły XD
skumał .... w czasie snu? ;)
@Zielone_Jabuszko_Rosnie_Sobie: nie trzyma się wiadra na hefty przy łóżku tak dla hecy, tylko gdy mamy wieczorny festiwal rzygania. Dziecko ewidentnie chore, rodzice po prostu padli podczas opieki. Kto miał dziecko ten wie, że wiele dziwnych rzeczy można robić... Ile razy po migracjach łóżkowych budziłem się rano na skraju łóżka, podparty ręką o podłogę to moje xD
@DonTom: ktoś, kto ma na stałe ustawioną elektroniczną videonianię w pokoju dziecięcym?
@SpasticInk: ¯\_(ツ)_/¯ wszyscy mi to mówią, gdy komentuję jakieś zachowanie rodziców.