Wpis z mikrobloga

via Aplikacja_do_tworzenia_SDK
  • 33
#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Dziś zagrywa wam Toto, 07:02:01, Niedziela, 13 września 2020. Imieniny: Eugenii, Aureliusza, Jana. Słońce wstało dziś o 06:16. Będzie oświecało nas 12 godzin i 52 minuty, w zenicie znajdzie się o 12:42 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 19:09. Ciemna noc zapadnie o 20:28, ale gwiazd można wypatrywać od 19:45.
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Dziś zagrywa wam Tot...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dzień dobry,

Poszłam spać normalnie, zasnęłam i obudziłam się o 4. Nie mogłam spać do 6 z hakiem, zasnęłam, właśnie się obudziłam. Mózgu, ty bulwo ( ͡° ʖ̯ ͡°)

No i mam rozmowę o pracę. Po 3 miesiącach spamowania cv, na stanowisko laboranta, chemika, technologa, inżyniera, jakościowca idę na rozmowę... do pijalni czekolady.

Niby powinnam się cieszyć, ale... Życie, ty bulwo nad bulwami (°°
  • Odpowiedz
@micke @Pjotsze @Sikorka2017 @Wejszlo @Dziesion @buczubuczu @TomTailor100 @algus @unizony_czlonek @Dioddy @MalaGlupiaMiejscowosc01 @bolorollo @AllGoesWrong @Dddkop @Jurgen_Van_Beethoven @petla_sprzezenia @omi-omi

Hej Ptysie,
Po tygodniu osuszania panowie spece podobno załatali fontannę sufitową, na razie od strony prysznica. Jutro mają sprawdzać, czy uszczelnienie działa. Jak woda nie będzie leciała, to załatają gigantyczną dziurę w suficie w salonie. Trzeba było wyciąć sporo rozmokniętego karton-gipsu, a sam przeciek-winowajca okazał się być zlokalizowany nieco dalej niż miejsce gdzie woda fizycznie kapała. Mam nadzieję, że limit przygód z mieszkaniem mamy na ten rok wyczerpany ;)

Jutro mam wizytę u neurologa po ważny papier i muszę się tam jakoś doturlać i wrócić. Preferowanie bez rozpoczynania akcji porodowej ( ͡º ͜ʖ͡º) Podglądaliśmy w piątek i Predatorzynka generalnie jest już gotowa do opuszczenia
shittysupport - @micke @Pjotsze @Sikorka2017 @Wejszlo @Dziesion @buczubuczu @TomTailo...

źródło: comment_1599997836BUBdSYgvXo01LreFgPv5BT.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@micke: @bolorollo: @Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @slabehaslo: @Sikorka2017: @algus: @Pjotsze: @wyinwidualizowany: @wynalazek_one: @Wejszlo @AllGoesWrong @unizony_czlonek @TomTailor100 @rajjj: @Dioddy: @Dddkop: @shitty_support: @Tanczacy_paralityk: @MalaGlupiaMiejscowosc01 @nivenerr: @omi-omi: @mobutu2: @Hansim33:

No hej. Dziś na pewno będzie nietypowo - piszę z lotniska w Atenach. Doczekałem urlopu, przeżyłem ostatnie spięcia w domu, spakowałem się (to akurat super proste, 30 minut i gotowe, o synu tego powiedzieć nie można, ale to chyba zrozumiałe XD).
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
A tu zdjęcie z Grecji. Syn w pełnym ruchu XD
Jeszcze godzina z hakiem i drugi samolot. Potem zobaczyć się z mamą i wspólnie już promem do miejsca docelowego. Najważniejsze to wytrzymać. Resztę chrzanić, będziemy się zastanawiać jutro. Buziaczki misiaczki.

Zdjęcie miało być, ale wysyłanie tu po WiFi to jakieś nieporozumienie. Trudno, będzie przy najbliższej okazji. Niedługo boarding, wsiadanie do samolotu (pierwszy raz leciałem dzisiaj Airbusem, fajna sprawa), godzinka lotu, trochę stresu,
  • Odpowiedz
@micke: @algus @buczubuczu @bolorollo @wynalazek_one @Wejszlo @wyinwidualizowany @Dziesion @Dioddy @Dddkop @Jurgen_Van_Beethoven @omi-omi @mobutu2 @AllGoesWrong @omi-omi @unizony_czlonek @TomTailor100 @slabehaslo @shitty_support @Pjotsze @PoczciwyChlop @MalaGlupiaMiejscowosc01

O borze zielony. Przez przypadek wylogowałam się z wykopu i cały week nie miałam jak się odezwać bo hasło to oczywiście jakieś dzikie węże, o których zapominam
  • Odpowiedz