Pierwsza wersja T3MPL-a już dostępna. ( ͡°͜ʖ͡°) Czym jest T3MPL? Jest to generator statycznych stron internetowych, który do działania wymaga tylko i wyłącznie przeglądarki. Jak to działa? Wybieracie szablon, edytujecie teksty i parametry, generujecie plik .zip z gotową stroną. Pliki z .zipa wystarczy wgrać na serwer i gotowe. Możecie wypróbować edytor na 8 dostępnych szablonach tutaj: http://t3mpl.n4no.com/ Tak na marginesie: stronę T3MPL-a wygenerował T3MPL ( ͡°͜ʖ͡° )つ──☆*:・゚ #t3mpl #programowanie #opensource #github #chwalesie
@Hopsiup-siup: numeracja niestety musi być "od dołu w górę", ponieważ kolekcję są używane przy generowaniu stron. I dodając kolejną stronę/artykuł nie może być tak, by się zmieniła nazwa pliku (np. article-8.html -> article-9.html). Może kiedyś dorzucę dodawanie nowego itemu na górę/dół, co pozwoli zdecydować userowi.
a jak zrobic zeby klikanie w item przenosilo do page1, page2 etc
Action URL ustaw taki jak file name strony (np. page-1.html). W edytorze nie
Trafiło i na mnie: będąc ostatnio na morzem trafiłem na obsługę z GEN Z. Ja- poproszę gofra z cukrem pudrem. GenZ pozbawionym życia głosem- nie ma Ja- czyli nie ma gofrów, dobra to coś innego GenZ- są Ja-są gofry? GenZ-tak
Tak na marginesie: stronę T3MPL-a wygenerował T3MPL ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
#t3mpl #programowanie #opensource #github #chwalesie
źródło: comment_1599831240w5kAyAs5wKYGRZVAD8V22J.jpg
Pobierzźródło: comment_1599853067PPAtESttWqsHlyYNhABg4U.jpg
PobierzAction URL ustaw taki jak file name strony (np. page-1.html). W edytorze nie