Aktywne Wpisy
Nie powinienem ale zgniłem z tego xD
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor
Pietrzykowski +20
Żydzi to wydają się main characterem jakiegoś serialu XD
Ta potęga takiego małego kraju wydaje się aż niemożliwa.
x lat temu już latali po całym świecie i wyłapywali nazistów na jakichś totalnych wypizdowiach - wioskach brazylijskich i argentyńskich.
Infiltrują wojsko swoich największych wrogów (hezbollah, iran, hamas), zabijają ich dowódzców (Nasrallah i ten jego następca) jakby to była co najmniej jakaś misja easy w GTA.
A tera sobie wbijają do państwa wroga i robią sobie czystki Hezbollahu XD
A no i nie zapominajmy o arsenale jądrowym i chyba najsilniejszą obroną (Żelazna Kopuła) przed wszelkimi rakietami.
Ta potęga takiego małego kraju wydaje się aż niemożliwa.
x lat temu już latali po całym świecie i wyłapywali nazistów na jakichś totalnych wypizdowiach - wioskach brazylijskich i argentyńskich.
Infiltrują wojsko swoich największych wrogów (hezbollah, iran, hamas), zabijają ich dowódzców (Nasrallah i ten jego następca) jakby to była co najmniej jakaś misja easy w GTA.
A tera sobie wbijają do państwa wroga i robią sobie czystki Hezbollahu XD
A no i nie zapominajmy o arsenale jądrowym i chyba najsilniejszą obroną (Żelazna Kopuła) przed wszelkimi rakietami.
https://www.youtube.com/watch?v=KPVb0f6O27w
#film #psychologia #hobby #kultura #kulturawsieci #opowiadanie
Kurde, faktycznie xDDDDDDDDDDDD
@magdalenazubko: Raczej wyśmiać. Na pytanie, nawet najgłupsze, odpowiada się grzecznie i z kulturą, nawet w sieci : )
@magdalenazubko: Ja widzę ze można takowego kupić i to o wiele taniej
@magdalenazubko: w tym tkwi problem. Robisz to dla pieniędzy, a nie dla idei. Skoro masz płacone za swoją pracę to musisz być gotowa, że będziesz oceniana jak "zawodowiec", a nie hobbysta. Wykop jest przeciwieństwem malkontenctwa, jesteśmy szczerzy do bólu bo nikt tutaj nikomu nie płaci za wychwalanie pod niebiosa, nie udajemy, nie przymilamy się. Ten filmik to praca na jeden dzień, wliczając w to przerwę
ps. Twój piesek jest w pytę :-)
@magdalenazubko: Jestem przedsiębiorcą, który otrzymał g---o, aby utrzymać się w czasach covidu. Z-----------m od rana do nocy, żeby mieć co dziecku do gara wsadzić. Wybacz, ale takie ckliwe p--------o na mnie nie działa.
Już nawet nie chodzi o Ciebie. Chodzi o wszystkich, którzy covidem sobie wycierają mordy i wyciągają ręce.
Myślisz, że kogoś by