Aktywne Wpisy
Glar +112
Ta grupa na fb jest p--------a pod względem spermy #przegiolemco #spermiarzalert
szarszarlotka +13
Moja 13-letnia siostra została najprawdopodobniej okradziona na rozpoczęciu roku szkolnego ( ͡° ʖ̯ ͡°) Szła ze sztandarem więc koleżanka z klasy zaproponowała, że potrzyma jej torebkę, siostra oczywiście ładnie podziękowała i pobiegła bez namysłu, po apelu odebrała torebkę a jak wracała ze szkoły zorientowała się, że w środku nie ma telefonu. Szkoła i dom przeszukane, telefon wyłączony, ostatnie logowanie godzinę po sytuacji kiedy siostra siedziała już w domu
Rodzaj donacji - krew pełna
Miejsce donacji - Akcja terenowa przy PKP IC Poznań
Grupa krwi - 0 RhD+
Prywatny licznik - 23 600ml
Odznaczenia - ZHDK I, II, III st.
Kilka słów celem podsumowania się należy. Łącznie przybyło 35 osób w celu oddania krwi, niestety 8 z nich nie przeszło kwalifikacji (i to nie były wykopki tylko mój sąsiad, 4 znajomych... no dobra jeden wykopek @Monetkouer co zapomniał zaświadczenia, a jechał ponad 400km do nas (╯︵╰,) i ktos jeszcze - nie pamiętam)
Krew oddało 27 osób co daje nam wynik 12,15 litra. Jak na pierwszą zbiórkę, którą organizowałem cieszę się z tego rezultatu (ʘ‿ʘ)
Zainteresowanie lokomotywą było spore, mam nadzieję, że doświadczenia z tego wydarzenia zapadną uczestnikom na lata. Jeśli coś ze strony organizacyjnej było nie tak - przepraszam. Do zgarnięcia były też bidony z filtrem Dafi, skarpetki kolejowe od IC oraz długopisy.
Mnie dawno w autobusie nie było, bo ponad 6 lat, więc też fajne uczucie "świeżości" jeśli chodzi o inne otoczenie podczas donacji. Dostalem wiele pochwał i gratulacji co bardzo motywuje, dziękuję za wszystkie. Na pewno będzie to kołem zamachowym na następne akcje, które od nowego roku będę organizował na terenie całej Polski. Domykamy budżety z IC, dogadujemy się o lokomotywę i możemy działać. Kampania informacyjna na pewno ruszy wcześniej niż w przypadku tej akcji.
W komentarzu kilka zdjęć z akcji. Do zobaczenia! (。◕‿‿◕。)
#barylkakrwi #chwalesie x 100 #pokazmorde w maseczce #czujedobrzeczlowiek #pomagajzwykopem #krwiodawstwo #poznan #atencyjnymaszynista #krew #zhdk #pkp #intercity #kolej #pociagi
@Pociongowy: Załatw program mobilne krwiodawstwo z koleją tzn. można przemieścić się z punktu A do B w zamian za oddaną krew podczas tej podróży ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wujaszek_Wania: to ja dziekuję ;) na tagu #barylkakrwi sie widzimy?? (ʘ‿ʘ)
Czekam na post na baryłce
okazało się że dwóch kumpli dzisiaj Was szukało i nie znaleźli, może byłoby jeszcze więcej ludzi gdyby miejsce było lepiej oznaczone ( ͡° ʖ̯ ͡°)