Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

LZBNZ +52
#pracbaza #praca #januszebiznesu
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM

Raport:
Cele:
❌Wstać o 7:30 - nie dałem rady, byłem tak zmulony rano, muszę iść wcześniej spać, 8h snu to za mało, no i leki swoje robią.
✔ Zjeść w miarę zdrowe śniadanie - udane, owsianka.
✔Przygotować sobie min. 500g warzyw i owoców - udane, zjadłem dziś wyjątkowo dużo warzyw i kilka owoców.
❌Iść na siłownię - stwierdziłem, że muszę nadrobić zaległości zawodowe bo kasa zaczyna się kończyć
✔Nie przekroczyć zapotrzebowania kalorycznego (ok 2200kcal) - można uznać za udane, na oko spożyłem dziś 2000 - 2400 kalorii, nie wszystko dałem radę wpisać w fitatu (taka aplikacja) bo nie ja robiłem.
Ogólnie dzień na plus, solidne 3/5. Zjedzenie zdrowego śniadania dało mi motywację, by trzymać się diety przez cały dzień. Ze słodyczy i przekąsek zjadłem dziś dwie małe pralinki i z 10-15 pistacji, co jest dużym postępem w porównaniu do poniedziałku. Humor miałem nawet dobry. Żadnych smutków itp. Najgorzej było z rana się rozbudzić i rozruszać.
Dzień 1 a ja już czuję różnicę. Zobaczymy jak długo taki stan rzeczy się utrzyma. Co prawda dynamiczności jeszcze nie mam, ale już dziś nie odczuwałem takiego zmęczenia, żeby musieć się zdrzemnąć w środku dnia. Mało przeglądałem wykop.
Cele na jutro (2/30)
Wstać o 7:30
Zjeść w miarę zdrowe śniadanie
Przygotować sobie min 500g warzyw i owoców.
Iść na siłownię.
Nie przekroczyć zapotrzebowania kalorycznego (ok. 2200kcal)
#przegryw #wychodzimyzprzegrywu
Komentarz usunięty przez autora