Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +41
Dobry,
matcha i maseczka ze spe*my ślimaka - polecam.
A tak serio, miłego weekendu życzę.
W ogóle polecacie jakieś miejsca w Polsce na wypad na weekend? Trochę już Polski zobaczyłam, więc zaskoczcie mnie!
matcha i maseczka ze spe*my ślimaka - polecam.
A tak serio, miłego weekendu życzę.
W ogóle polecacie jakieś miejsca w Polsce na wypad na weekend? Trochę już Polski zobaczyłam, więc zaskoczcie mnie!
źródło: temp_file377646869656016418
Pobierz
Megalogin +70
Dlaczego w Polsce jest taka bieda pod względem żywności premium? Serio jedynie czego klienci oczekują to promocji na masło. Kiedyś były ciekawsze markety i większy wybór "delikatesów" zobaczcie jak w Polsce wyglądają hipermarkety typu Carrefour czy Auchan - od czasu budowy nic się nie zmieniło. Śmierdzi i brudno. Całkowicie mają w------e w estetykę i porządek. Za granicą jak byłem w Carrefour to nadal stoją hostessy i częstują kawą czy nawet suszi. A
źródło: OTIzLnBuYDUoGDpdbQ5tIGtAbgcrV2N2PFh2TG1DfWAxVSEBLBA2ej4KLwosWz84ZhNjBm1EfGVmFT4XJUZ3YXBIf0AyGyh2NA
Pobierz

Dobra, ale do rzeczy wczoraj nie użyłem kremu na naganiaczu, bo chciałem sprawdzić, czy po czasie na ręce nie wyskoczą mi jakieś krosty, czy inne podrażnienia. Nie wyskoczyły.
Zabrałem się więc za główną część planu, do którego kupiłem ten krem. Oczywiście zdjęcia nie wstawię, bo zrobi się wam przykro jak zobaczycie, że jesteście gorzej obdarzeni przez matkę naturę. Wysmarowałem się chyba trochę za mało, ale miałem krótkie włosy, bo goliłem się w weekend, a poza tym jeszcze się trochę bałem. Liczę 180 sekund, bo pomyślałem, że lepiej w razie szybkich efektów zmyć krem szybciej. Mijają 3 minuty, sprawdzam i tak średnio bym powiedział. No to liczę kolejne 3 minuty. Jak już był prawie koniec to mnie zaczęło nito lekko piec. Już myślałem, że będzie tak jak w paście o depilacji i będę błagał o wizytę bałwana geja. Zmyłem i jest git. Nic nie piecze i wygląda spoko. Następnym razem nałożę trochę więcej kremu, bo jakieś pojedyncze włoski zostały.
#depilacja #golenie #higiena
Teraz zawołam tych co pisali, że chcą być wołani. Jak kogoś pominąłem, albo zawołałem przypadkiem, to musicie z tym żyć.
@Kebab8181, @pestis, @Szuruszura, @musli_, @MarkoWN, @Fliperovic, @Lisownik6750, @InformacjaNieprawdziwaCCCLVIII, @kalkuba, @xaxaxa, @Diego, @PiotrasSNK, @1Venix1, @Nogins, @Szczyczawa, @janoosz-tracz, @fezix, @Thexil, @JaTuTylkoNaMoment, @przegladam_od_lat, @choochoomotherfucker, @Krok551, @Dember, @wikunia314, @adifek, @Wariner, @calydzienkucam, @Hekken, @pawel0707, @theboo, @Beefy_Malibu_Doctor, @pate, @karamazov, @kiedysjuztubylam, @trzymaj_fason, @Knox_, @Kolega_sympatyczny, @Arhfanrum, @czarnanoc, @tomasz-coolins, @Holly22, @Dziecko_z_Bullerbyn, @Paladyn_lvl80, @trzeciSLAW, @musialmi, @LansajerPL, @Lenkabozenka, @SweterWPaski, @Smutny_jezdem, @viper775
Nie zaliczam ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
@MateuszHadeusz: tak
@LewitujacyBanan: @baweyuj: takie mam - VEET Krem do depilacji z masłem shea
@Cesarz_Polski: Już sobie aż tak nie schlebiaj xD