Wpis z mikrobloga

A propos tego wpisu odnośnie kremu do depilacji. Nie spodziewałem się takiego rozgłosu i wpadnięcia w gorące moim eksperymentem. Wy jesteście nienormalni!

Dobra, ale do rzeczy wczoraj nie użyłem kremu na naganiaczu, bo chciałem sprawdzić, czy po czasie na ręce nie wyskoczą mi jakieś krosty, czy inne podrażnienia. Nie wyskoczyły.

Zabrałem się więc za główną część planu, do którego kupiłem ten krem. Oczywiście zdjęcia nie wstawię, bo zrobi się wam przykro jak zobaczycie, że jesteście gorzej obdarzeni przez matkę naturę. Wysmarowałem się chyba trochę za mało, ale miałem krótkie włosy, bo goliłem się w weekend, a poza tym jeszcze się trochę bałem. Liczę 180 sekund, bo pomyślałem, że lepiej w razie szybkich efektów zmyć krem szybciej. Mijają 3 minuty, sprawdzam i tak średnio bym powiedział. No to liczę kolejne 3 minuty. Jak już był prawie koniec to mnie zaczęło nito lekko piec. Już myślałem, że będzie tak jak w paście o depilacji i będę błagał o wizytę bałwana geja. Zmyłem i jest git. Nic nie piecze i wygląda spoko. Następnym razem nałożę trochę więcej kremu, bo jakieś pojedyncze włoski zostały.

#depilacja #golenie #higiena

Teraz zawołam tych co pisali, że chcą być wołani. Jak kogoś pominąłem, albo zawołałem przypadkiem, to musicie z tym żyć.

@Kebab8181, @pestis, @Szuruszura, @musli_, @MarkoWN, @Fliperovic, @Lisownik6750, @InformacjaNieprawdziwaCCCLVIII, @kalkuba, @xaxaxa, @Diego, @PiotrasSNK, @1Venix1, @Nogins, @Szczyczawa, @janoosz-tracz, @fezix, @Thexil, @JaTuTylkoNaMoment, @przegladam_od_lat, @choochoomotherfucker, @Krok551, @Dember, @wikunia314, @adifek, @Wariner, @calydzienkucam, @Hekken, @pawel0707, @theboo, @Beefy_Malibu_Doctor, @pate, @karamazov, @kiedysjuztubylam, @trzymaj_fason, @Knox_, @Kolega_sympatyczny, @Arhfanrum, @czarnanoc, @tomasz-coolins, @Holly22, @Dziecko_z_Bullerbyn, @Paladyn_lvl80, @trzeciSLAW, @musialmi, @LansajerPL, @Lenkabozenka, @SweterWPaski, @Smutny_jezdem, @viper775
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach