Aktywne Wpisy
Siostra żony przysłała w paczce konserwę ze #szwecja, dzisiaj ją zjemy na kolację, ale chyba osoby mieszkające w zachodnich krajach myślą że w Polsce brakuje nawet konserw, nic się nie zmieniło od 30 lat!
#gownowpis #gotujzwykopem
#gownowpis #gotujzwykopem
Zubern +195
Jako były kierowca śmieciarki mogę wam zdradzic że wasze sortowanie odpadów to tak w 1% jest wykorzystywane do powtórnego zastosowania, 99% odpadów jest mielona lub nie i #!$%@? na wysypisko w waszym mieście. Szkło, plastik, karton wszystko leży razem i jest przysypane tylko piachem przez spychacz który to wszystko ugniata razem z azbestem i szlamem chemicznym z pobliskiej fabryki farby. Płaci się gruby hajs firmom za utylizację która nie istnieje.
#ekologia #
#ekologia #
MacBook Pro 13 cali 2017.
Stan igła, przesadnie dbam o swój sprzęt, używany tylko czasami w studbazie. Kupuje nowego wiec ten mi niepotrzebny.
Stan ogólnie oceniam na zajebisty, jedyne problemy jakie z nim są to są problemy które były od początku, od samego otwarcia pudełka. Największym jest to ze się nagrzewa mocno, ale to taka cecha ogólna tych MacBooków ze maja #!$%@? chłodzenie. Druga rzecz która nie daje mi spokoju od zakupu to fakt, ze jak kupujesz nowego macbooka i otwierasz go po raz pierwszy to powinien sam wystartować, a mój nie wystartował mimo ze niby nowka xD kupiony w #rtveuroagd i nie wiem czy mi nie dali jakiś zwrócony egzemplarz xD No ale wygląd nie wskazywał na używanie, wiec jak ktoś pracował kiedyś w tym sklepie to niech mi powie czy sprzedajecie zwrócony towar jako nowki xD
Zasady rozdajo:
Kasuje konto i potrzebuje nicku nowego, liczę ze duża ilość pomysłów związana z rozdajo w jakiś sposób mnie natchnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak wiec wygrywa osoba która zaplusuje wpis i będzie miała najlepszy pomysł.
Powo.
- Koren
- FogMaster
- Ikachi
- Dazer